«Party or die»: лукбук колекції OMELYA Pre-Spring 2016

Новини
09.06.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

«Party or die» — саме під таким гаслом виходить нова колекція Pre-spring 2016 від бренду OMELYA. В новому сезоні дизайнер надихнувся естетикою клубної культури, особливо легендарним нью-йоркським нічним клубом «Studio 54». Культові вечірки, атмосфера веселощів і вседозволеності, дух епохи і її яскраві персонажі — все це вплинуло на настрій і тему колекції. Її основу складають сукні-футболки крою

ПОДЕЛИТЬСЯ

1

«Party or die» — саме під таким гаслом виходить нова колекція Pre-spring 2016 від бренду OMELYA. В новому сезоні дизайнер надихнувся естетикою клубної культури, особливо легендарним нью-йоркським нічним клубом «Studio 54». Культові вечірки, атмосфера веселощів і вседозволеності, дух епохи і її яскраві персонажі — все це вплинуло на настрій і тему колекції.

8

Її основу складають сукні-футболки крою «oversize», при створенні яких дизайнер застосовував техніку «Mix & Match». В колекцію також увійшли брюки-кльош з високою талією, як один із знакових елементів епохи диско. Невід’ємним акцентом загальної історії виступає принт з іронічним і провокаційним написом «Party or die», який повністю розкриває тему колекції. Всі речі в колекції виконано з легкого і м’якого трикотажу, за рахунок якого одяг вийшов абсолютно комфортним і універсальним у використанні.

2

4

6

3

9

7

5

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).