#CallMeCaitlyn: соцмережі вітають Кейтлін Дженнер

Новости
01.06.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Родина Кім Кардашьян – абсолютний рятівник медіа та постійний і надійний постачальник інформаційних приводів. Поки сама Кім анонсувала другу вагітність і нову хвилю традиційно фантазійних нарядів, її батько, Брюс Дженнер, олімпійський чемпіон, змінює стать та фотографується для обкладинки Vanity Fair, демонструючи прекрасну форму. Як написали у Twitter, порівнюючи фото батьків Кардашьян, це – той самий

ПОДЕЛИТЬСЯ

Bruce

Родина Кім Кардашьян – абсолютний рятівник медіа та постійний і надійний постачальник інформаційних приводів. Поки сама Кім анонсувала другу вагітність і нову хвилю традиційно фантазійних нарядів, її батько, Брюс Дженнер, олімпійський чемпіон, змінює стать та фотографується для обкладинки Vanity Fair, демонструючи прекрасну форму. Як написали у Twitter, порівнюючи фото батьків Кардашьян, це – той самий незручний момент, коли твій чоловік – краща жінка, аніж ти.

Щоб зрозуміти, як чемпіона із легкої атлетики підтримують в інтернеті, достатньо ввести хештег #CallMeCaitlyn. Звичайно, не обійшлось і без іронічних мемів, адже за день до цього Кім Кардашьян повідомила весь світ про те, що чекає на другу дитину — і тут її власний батько steals her thunder.

caitlyn-jenner-twitter

«Після довгої та виснажливої боротьби за шанс бути собою, я нарешті щаслива. Вітаю у новий світ Кейтлін. Не можу дочекатися, коли ви познайомитеся зі мною», — написала Дженнер у своєму новому twitter-аккаунті. «Зйомка, що зробила Ені Лейбовіц, розповіла про моє життя і про те, хто я є, як людина. Не про фанфари, не про те, як люди підтримують тебе не стадіоні, не про те, як хтось доброзичливо плескає тебе по спині, зустрівши на вулиці, та каже «Молодчина, Брюсе!» Це інтерв’ю — про життя», — каже Дженнер.

 

«As soon as the Vanity Fair cover comes out, I’m free.» HI CAITLYN, YOU ARE BEAUTIFUL ❤️

A photo posted by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Обкладинка та сам Брюс закликають світову спільноту звертатись до нього «Кейтлін», проте і сам він ще не звик до нового імені. «Нещодавно один хлопець заходив до мене додому, і я окликнула його — мовляв, привіт, це Брюс! — а потім згадала — чорт забирай, що я кажу!» — згадує Кейтлін. Вона також розповідає про те, як пережила панічну атаку, що сталась з нею після проведення десятигодинної операції з фемінізації обличчя. «Я лежала і думала: «Боже, що я тільки що вчинила? Що я вчинила з собою?» До речі, операцію зі зміни геніталій Кейтлін вирішила не проводити.

kaytlin3

Світ, у якому толерантність стала новою філософією, не міг прийняти Кейтлін та її вражаюче хоробре рішення з іншою реакцією за схвалення і підтримку. Барак Обама у своєму Twitter ретвітнув пост Кейтлін та написав: «Розказати таку історію потребує неабиякої мужності». Звичайно, усупереч інтернетним цинікам, Кім Кардашьян виклала на своєму Instagram фото обкладинки з побажанням до Кейтлін жити життя так, як хочеться саме їй. Ясна річ, до хвилі підтримки приєднались і інші дівчата Дженнер. Еллен Дедженерес написала: «Я лише одного бажаю цьому світу: щоб усі були такі ж хоробрі, як Кейтлін Дженнер». Серед тих, хто побажав висловитись — Гігі Хадід, Зак Позен, Лєна Данем, Леді Гага (яка подякувала Дженнер за те, що вона використовує свої можливості, щоб допомогти змінити зашарілі людські свідомості).

kaytlin2

kaytlin1

Основний посил твітер-хвилі: що може бути красивіше, аніж бути самим собою? Ми погоджуємося.

 

Прочитати інтерв’ю повністю можна на сайті Vanity Fair.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).