KAMENSKA та FILD представили проект «Хто за ширмою?»

Новости
03.12.2016
ТЕКСТ: Настя Калита
ПОДЕЛИТЬСЯ

Чотири пари українських дизайнерів створили чотири ширми. Чому саме ширми? Адже це об’єкт на стику дисциплін і нам цікаві продукти, які утворюються від таких творчих колаборацій. Пари утворились між промисловим та fashion-дизайнером та підтримані українськими виробниками. Завершальним етапом проекту стане проведенння благодійного аукціону, а кожна пара дизайнерів визначить куди буде направлена їхня доля коштів. Наташа

ПОДЕЛИТЬСЯ

w1

Чотири пари українських дизайнерів створили чотири ширми. Чому саме ширми? Адже це об’єкт на стику дисциплін і нам цікаві продукти, які утворюються від таких творчих колаборацій. Пари утворились між промисловим та fashion-дизайнером та підтримані українськими виробниками.

Завершальним етапом проекту стане проведенння благодійного аукціону, а кожна пара дизайнерів визначить куди буде направлена їхня доля коштів.

w3

w4

b_5d9728

b_5d9674

b_5d9668

b_5d9613

b_5d9590

b_5d9529

catalog_5

Наташа Каменська:

«Ширма – один із небагатьох елементів інтер’єрного дизайну, який у ментальному та практичному сенсі напряму пов’язаний із одягом. Хотілось знайти спільні асоціації та вкласти їх в наше бачення об’єкту. Надихались східними традиціями ширм, природними фактурами та графічними елементами народного орнаменту».

catalog_4

catalog_3

Катерина і Денис Вахрамеєви:

«Ширма ділить простір та водночас несе декоративну функцію. Ми вирішили не вигадувати чогось принципово нового в сенсі функціоналу, а пішли традиційним шляхом. Наш об’єкт універсальний та має цілком стандартні форми. Особливим став набір матеріалів та їхнє поєднання».

catalog_2

catalog_0

catalog_1

b_5d9738

production

мармур – KARARA

принт на тканині – VICOSELI

дизайнерський костюм – COTTO

панелі та покриття – ALPI BY LEGNOPROM

FOR ALPI FINDER 2016

Special thanks to Alla Hetman / Denis Putilin / Alla Kudzieva

Photo by Andrey Bezuglov

Model: Mari Ultramarine

Decor: Fiori Flower Company

Style by: Olga Dikaya beauty salon

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).