Юлія Паскаль спільно з благодійною ініціативою Маші Єфросініної проведе PASKAL сharity event

Новости
11.05.2017
ТЕКСТ: Настя Калита
ПОДЕЛИТЬСЯ

17 травня 2017, з 17:00 до 21:00, у готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv український дизайнер Юлія Паскаль спільно з благодійною ініціативою Маші Єфросініної запрошує на sale колекцій PASKAL – PASKAL сharity event. Усі отримані гроші будуть передані до фонду «Твоя Опора». Проект здійснюється за підтримки Ukrainian Fashion Week. «Модна індустрія – один із яскравих проявів капіталізму, тому

ПОДЕЛИТЬСЯ

Julie Paskal 2

17 травня 2017, з 17:00 до 21:00, у готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv український дизайнер Юлія Паскаль спільно з благодійною ініціативою Маші Єфросініної запрошує на sale колекцій PASKAL – PASKAL сharity event. Усі отримані гроші будуть передані до фонду «Твоя Опора». Проект здійснюється за підтримки Ukrainian Fashion Week.

«Модна індустрія – один із яскравих проявів капіталізму, тому я вважаю, що кожен, хто в ній працює і заохочує «культ споживання», повинен мати свого роду відповідальність. Мій внутрішній голос підказує мені, що саме благодійність є способом підтримки «балансу», – розказує Юлія. – Зараз я відчуваю необхідність і, головне, можливість проведення масштабного заходу. Спільно з фондом «Твоя Опора» та за підтримки Ukrainian Fashion Week ми проведемо благодійний розпродаж речей PASKAL з минулих колекцій, усі кошти від якого буде передано на потреби хворих дітей і сиріт. Хотіла б попросити всіх друзів бренду, моїх добрих знайомих і просто людей, які хочуть допомогти, підтримати нас у цій ініціативі. Це ще одна можливість зробити добро сьогодні. А також отримати сукню, яка буде красивим нагадуванням про те, що ви комусь допомогли…».

«Той факт, що наша країна посідає одне з останніх місць у світі з благодійності, є досить болючим, погодьтеся. У такого показника багато причин, – ділиться Єфросініна. – Однак за всіх часів, в усіх країнах головним сподвижником культури благодійності були публічні люди – люди мистецтва, медіа, спорту і т. ін. Я безмежно радію, коли дізнаюся, що все більше таких людей у нашій країні вирішують своїм прикладом показувати, що ми не позбавлені співчуття і що, незважаючи на всі труднощі, слід залишатися людиною, яка допомагає! Я дуже вдячна Юлі Паскаль за цю акцію і бажаю, щоб вона пройшла успішно!».

PASKAL

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).