Як це було: Онлайн-вечірка "Музичний HYPER Set"

События
30.11.2020
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

26 листопада відбулася онлайн-вечірка "Музичний HYPER Set" від бренду glo. 4 хедлайнери — MamaRika, Katro Zauber, Artem Pivovarov і Sonya Kay — зіграли лайв для глядачів по всій Україні. Кожен з них створив окремий трек, який асоціювався з одним із смаків стіків neo™ для glo HYPER: Redberry Pastel, Brilliant Berry, Magnetic Pineapple та Pina Coolada. Кожен з виступів супроводжувався яскравим віджеїнгом.

Музику, як і смак, можна змінювати за бажанням та під настрій — а значить, з glo немає жодних обмежень для різноманіття!

Трансляцію дивилися тисячі шанувальників вибухових емоцій, шалених вечірок і гарної музики, а безпосередньо на локацію вечірки завітали відомі блогери та лідери думок: Олімпія Вайтмусташ, Іван Кришталь, Ярослав Князев, Таня Пренткович і Андрій Гонковський. Разом із ведучим Володимиром Остапчуком вони не лише тусили у бренд-зоні, а й брали участь в різних активностях. 

MamaRika
Sonya Kay
Katro Zauber
Artem Pivovarov
MamaRika
Sonya Kay
Katro Zauber
Artem Pivovarov
01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Наприклад, дегустували унікальні коктейлі, створювали власний музичний мікс за допомогою унікального DJ пристрою — mash machine, відкривали Secret Boxes, відповідаючи на питання про колаборацію та смаки neo, аж поки не добралися до “перлини”, схованої в останньому боксі. Гостям також запропонували визначити, що ж, на їхню думку, є HYPER, а що — &більше (спойлер: в "Музичному HYPER Set’і", з його яскравими смаками, драйвовими треками та вибуховими враженнями, абсолютно все — HYPER &більше!).

Словом, усі вмикали на повну свій HYPER mood!

Вмикай і ти! Дивись ефір онлайн-вечірки у записі на YouTube-каналі glo Ukraine* і поринай у HYPER-атмосферу яскравої різноманітності від glo™. Ну а за новинами щодо майбутніх WOW-івентів слідкуй на сторінках бренду у соціальних мережах.

*Тільки для повнолітніх

Читайте також: 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).