Тільда Свінтон зніметься у рімейку фільму Даріо Ардженто

Новости
04.10.2016
ТЕКСТ: Настя Калита
ПОДЕЛИТЬСЯ

Крім Тільди, у новій версії фільму «Суспірія» також з’являться Хлоя Морец і Дакота Джонсон, а займатиметься зйомками рімейку Лука Гуаданьїно. Автором сценарію став Дейв Кайганіч. Оригінальна стрічка Даріо Ардженто розповідала про 19-річну дівчину С’юзі, яка прибула до міста Фрайбург, щоб вступити у престижну балетну школу. Однак навчальний заклад виявився досить дивним місцем. Ночами там можна було почути зловісні шерехи, а над

ПОДЕЛИТЬСЯ

screen-shot-2016-10-04-at-11-28-32

Крім Тільди, у новій версії фільму «Суспірія» також з’являться Хлоя Морец і Дакота Джонсон, а займатиметься зйомками рімейку Лука Гуаданьїно. Автором сценарію став Дейв Кайганіч. Оригінальна стрічка Даріо Ардженто розповідала про 19-річну дівчину С’юзі, яка прибула до міста Фрайбург, щоб вступити у престижну балетну школу. Однак навчальний заклад виявився досить дивним місцем. Ночами там можна було почути зловісні шерехи, а над сплячими ученицями нависали страшні тіні, а студентка, яку С’юзі бачила по приїзді до школи, гине від рук жорстокого маніяка.

«Суспірія» вважається одним з вищих досягнень європейського хоррора. Разом з іншими картинами Даріо Ардженто − «Пекло» і «Мати сліз» − вона утворює так звану «трилогію матерів». Зйомки розпочнуться у жовтні 2016-го в Італії та Угорщині.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).