При в’їзді у США будуть питати про ваш нік у соціальних мережах

Новини
28.06.2016
ТЕКСТ: Настя Калита
ПОДЕЛИТЬСЯ

Митниця США зареєструвала в федеральному реєстрі пропозицію про додавання ще одного поля в форму, яку треба заповнити при перетині кордону країни. Мандрівників проситимуть вказати свій нік в соціальних мережах. У документі йдеться про те, що в картку прибуття, яку заповнюють не громадяни США на кордоні, а також в електронну форму, яку заповнюють всі, внесуть ще

ПОДЕЛИТЬСЯ

EN_01141264_1481

Митниця США зареєструвала в федеральному реєстрі пропозицію про додавання ще одного поля в форму, яку треба заповнити при перетині кордону країни. Мандрівників проситимуть вказати свій нік в соціальних мережах.

У документі йдеться про те, що в картку прибуття, яку заповнюють не громадяни США на кордоні, а також в електронну форму, яку заповнюють всі, внесуть ще одне поле. Ця зміна стосуватиметься форм ESTA і I-94W. Там з’явиться напис: «Будь ласка, введіть інформацію, що стосується вашої присутності онлайн».

Поки неясно, як ретельно влада перевірятиме цю інформацію, хоча і прямо вказується, що вона буде використана лише з метою розслідування, якщо така необхідність виникне.

Публічна дискусія з запропонованими змінами триватиме 60 днів, після чого документ піде на офіційний розгляд.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).