Бенксі прикрасив малюнком стіну початкової школи

Новини
07.06.2016
ТЕКСТ: Настя Калита
ПОДЕЛИТЬСЯ

Вуличний художник Бенксі намалював графіті у своєму рідному місті, а саме — на стіні початкової школи в Брістолі. Таким чином він висловив подяку за те, що одну з будівель школи назвали на його честь. Малюнок знайшли вчителі школи, які вийшли на роботу 6 червня після тижневих канікул. У листі учням Бенксі написав: «Дорога школа Bridge Farm, дякую за те, що назвали

ПОДЕЛИТЬСЯ

Screen Shot 2016-06-07 at 11.50.09

Вуличний художник Бенксі намалював графіті у своєму рідному місті, а саме на стіні початкової школи в Брістолі. Таким чином він висловив подяку за те, що одну з будівель школи назвали на його честь.

Малюнок знайшли вчителі школи, які вийшли на роботу 6 червня після тижневих канікул. У листі учням Бенксі написав:

«Дорога школа Bridge Farm, дякую за те, що назвали будівлю в мою честь. Прийміть малюнок в якості подарунку від мене. Якщо він вам не сподобається, можете спокійно додати що-небудь до нього — не думаю, що вчителі будуть проти. Пам’ятайте: завжди простіше домогтися пробачення, ніж дозволу. З любов’ю, Бенксі».

«Ми дуже раді, це піде на користь нашій школі. Я впевнений, що картина надихне наших учнів. Нам довелося сьогодні вранці зробити чимало дзвінків, щоб її ніхто не стер. Вона приголомшлива»,  заявив директор школи Джефф Мейсон.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).