Стівен Кінг розповів, чому Джоан Роулінг не може «відпустити» Гаррі Поттера

Новости
06.06.2016
ТЕКСТ: Настя Калита
ПОДЕЛИТЬСЯ

Американський письменник Стівен Кінг розповів, чому його британська колега Джоан Роулінг не може «відпустити» Гаррі Поттера. Він сказав, що щось схоже відбувалося і з ним, коли в 2012 році, через вісім років після закінчення роботи над «Темною вежею», письменник випустив восьму частину. «Є дві речі. Думаю, їй подобається світ «Гаррі Поттера» і їй трохи важко «відпустити» їх. Вона

ПОДЕЛИТЬСЯ

Screen Shot 2016-06-06 at 17.18.26

Американський письменник Стівен Кінг розповів, чому його британська колега Джоан Роулінг не може «відпустити» Гаррі Поттера. Він сказав, що щось схоже відбувалося і з ним, коли в 2012 році, через вісім років після закінчення роботи над «Темною вежею», письменник випустив восьму частину.

«Є дві речі. Думаю, їй подобається світ «Гаррі Поттера» і їй трохи важко «відпустити» їх. Вона усвідомлює, що є мільйони і мільйони людей, які люблять ці книги, — вважає Кінг. — І дещо з цього є способом сказати фанатам: «Якщо ви хочете трохи більше, я дам вам трохи більше». Також, за його словами, письменники відчувають відповідальність перед своїми читачами та мають продовжувати розповідати їм історії, які ті прагнуть почути.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).