Довгоочікуване весілля Барбари Палвін і Ділана Спроуса

Статьи
19.07.2023
ПОДІЛИТИСЯ
ПОДІЛИТИСЯ

Кілька днів тому світова спільнота з насолодою спостерігала за народженням нової сім’ї моделі Барбари Спроус, до шлюбу Палвін, і актора Ділана Спроуса. Пара одружилася на батьківщині нареченої, в Угорщині, а саме ж весілля зіграли на території маєтку Harlekin Birtok, який належить батькам Барбари. Щасливі молоді з радістю діляться планами відсвяткувати масштабне весілля в Каліфорнії.

«(Минулими вихідними) мала бути інтимна подія, — каже Барбара. — Але в підсумку ми запросили 115 гостей, тому що є багато людей, про яких ми дбаємо, і ми дійсно хотіли, щоб вони всі були там».

Пара заручилася ще у вересні минулого року під час походу з друзями в Каліфорнії. Вони зупинилися в місці, де в дикій природі можна побачити видр, улюблених тварин Барбари. «Це було дуже романтично. — каже вона. — Я мала підозри, що він може зробити пропозицію, адже напередодні спакував сорочку, яка була занадто гарною для кемпінгу».

Барбара і її сестра Аніта Палвін спланували майже все весілля, натомість жартома нагадали Ділану, що його єдина робота — з’явитися на святкову подію й сказати правильне ім’я на вінчанні.

Крім цього, наречена ретельно продумала кожну деталь свого весільного гардероба, бажаючи одягнути на церемонію щось позачасове та класичне. Сукня з індивідуальним дизайном від британського будинку моди Vivienne Westwood якнайкраще впоралася з найвідповідальнішою частиною весілля — вінчанням. Доповнив святковий образ чокер від Tiffany & Co, який ювелір створив для нареченої у стилі 90-х років. 

Друга сукня для менш офіційної частини, на думку Барбари, мала мати молодіжний та подекуди грайливий вигляд, водночас бути комфортною для постійного танцю. Тому наречена обрала сукню з бантиком позаду від Philosophy di Lorenzo Serafini. «Це був найкращий вибір, — каже Барбара, — сукня змусила мене відчути себе сучасною принцесою».

Також існує угорська традиція, коли після півночі потрібно одягати червону сукню — це називається menyecske ruha. Барбара Спроус стверджує, що у виборі цього образу не мала жодних сумнівів: вона одягла сукню від угорського дизайнера Mero. «Це було сексуально і мило, але також зручно — саме те, чого я хотіла». Наречена поєднала всі свої образи зі взуттям від Jimmy Choo, яке було розроблено відповідно до кольорів її суконь.

Водночас Ділан Спроус на весілля обрав традиційний смокінг, прикрасивши комір піджака мінімалістичними брошками. Опівночі чорний смокінг перетворився у червоний оксамитовий костюм, який так пасував до сукні Барбари. Також наречений жартував у притаманній йому формі: «Я обов’язково поголився».

«Мені знадобиться деякий час, щоб звикнути до того, що мене називають місис Спроус. — жартує Барбара.  Ділан називає мене своєю дружиною вже три роки, тому він не потребує багато часу, аби звикнути. Ми раді повернутися в Лос-Анджелес до наших домашніх тварин і трохи відпочити, перш ніж почати планувати американське весілля».

Читайте також: Кохання у фотографіях: Джейн Біркін і Серж Генсбур.

ПОДІЛИТИСЯ
На сайті доступні аудіозаписи статей, підкасти і рекомендації стилістів в аудіо-форматі. Такі матеріали відмічені відповідним знаком(зліва).