Трикотажна фабрика повного циклу «РОЗА»: нетворкінг для дизайнерів

События
02.08.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

27 липня 2023 року пройшла перша відкрита презентація-нетворкінг для українських дизайнерів на фабриці «РОЗА». Дизайнерів запросили познайомитися з командою, що нині керує виробництвом та впроваджує зміни, осучаснюючи процеси, комунікації та якісно закриває потреби в полотні і готових трикотажних виробах, та відвідати екскурсію цехами виробництва. 

Презентація почалася з теплої подяки всім за роботу та розвиток легкої промисловості України, за вклад в економіку та сміливість створювати та розвивати бізнеси в таких складних умовах. Завітали на подію провідні українські дизайнери: Лілія Пустовіт, Ксенія Шнайдер, Іван Фролов, Наталка та Юра Денисенки, представники брендів BEVZA, Must have, Kachorovska, Act1, PODYH, Litkovska, the Coat, SAYYA та іншi.

Зародження заходу «Трикотажна фабрика повного циклу «Роза»: нетворкінг для дизайнерів» почалося декілька місяців тому, коли Ксенія Шнайдер, відвідавши фабрику, була вражена масштабами потужностей. Відтак вирішила поділитись з громадою знахідкою українського виробника. 

Амбітна команда фабрики ставить собі за мету стати головним постачальником полотен для українських дизайнерів, адже наразі більшість дизайнерів купують їх за кордоном. Також каманда має намір запустити серію колаборацій з українськими бізнесами зі сфери дизайну, започаткувати неочікувані, свіжі партнерства серед українських компаній.

Читайте також: У галереї The Naked Room пройде відразу дві виставки Тіберія Сівальші

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).