Про досвід та захоплення Адріана Аппіолаза – нового креативного директора Moschino

Новини
30.01.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

Новим креативним директором Moschino, після раптової смерті його попередника Давіде Ренне, став Адріан Аппіолаза. Свою першу колекцію він презентує вже 22 лютого 2024 року на Тижні моди в Мілані. 

«З приходом в Moschino Адріан принесе з собою унікальний досвід, творчий потенціал і знання історії моди, які допоможуть написати нову чудову главу в пригоді бренду, заснованого Франко Москіно», – сказав виконавчий голова правління групи Aeffe Массімо Ферретті.

Адріан має вражаючий досвід роботи: він встиг попрацювати у Chloé з Клер Вейт Келлер, опісля два роки під керівництвом Марка Джейкобса в Louis Vuitton і чотири роки під керівництвом Міучча Прада в Miu Miu. Його останнім місцем роботи був бренд Loewe, де Аппіолаза мав посаду директора лінії прет-а-порте впродовж десяти років. 

Дизайнер народився в Буенос-Айресі в 1972 році та більшу частину свого дитинства і юності провів у кравецькій майстерні своєї бабусі. Здобув освіту в лондонському коледжі мистецтва та дизайну Central Saint Martins. Крім професійної діяльності, Адріан Аппіолаза є колекціонером робіт відомих дизайнерів: від Comme des Garçons до перших колекцій Martin Margiela та Vivienne Westwood. 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Moschino (@moschino)

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).