Готельна історія або вишуканість усамітнення в ексклюзивній зйомці Ювелірного Дому ZARINA & SOHOROOMS

Съемка
02.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Час захоплюватись та захоплювати
ПОДЕЛИТЬСЯ

Місце внутрішньої сили можна знайти будь-де та будь-коли, наприклад, у готельному номері на узбережжі моря в зимову пору року. Віднайти себе допомагає усамітнення, атмосферності котрому додає приглушене тепле світло апартаментів. Зупинитися, втримати баланс, зрозуміти свої емоції. Повернувшись до себе, легко відчути внутрішню свободу, властиву героїні ексклюзивної зйомки Ювелірного Дому ZARINA та бутику SOHOROOMS. Її образи впевнені та позачасові, аксесуари підкреслюють делікатність, жіночність та силу.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Піджак Dries Van Noten, Sohorooms. Брюки Dries Van Noten, Sohorooms. Каблучка з діамантами та сапфірами в білому золоті, Ювелірний Дім ZARINA. Сережки з діамантами та сапфірами у білому золоті, Ювелірний Дім ZARINA.

 

Історія сильної та впевненої жінки представлена через призму першого образу зйомки – піджаку та брюках від бренду Dries Van Noten. Оксамитовий матеріал надає цим елементам гардеробу вишуканість та теплоту. Смарагдовий колір додає образу елегантності та таємничості. Комфортний крій і прості форми штанів підкреслюють дух вільності та індивідуальності. Образ доповнюється прикрасами з білого золота з діамантами та сапфірами, пропонуючи унікальний погляд на аксесуарний вплив.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Класична футболка з бавовни є не тільки предметом одягу, але й справжньою statement-річчю. Лаконічний дизайн втілює цінності мінімалізму та передає дух сучасності. Інший елемент образу – класичні сірі брюки з вовни – позачасове вкладення у гардероб. Прикраси втілюють баланс фемінності та маскулінності, розставляючи правильні акценти. 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сірий костюм виражає унікальний стиль, який пронизаний гранжем, хіп-хопом і рок-естетикою. Знімні вставки та застібка на гудзики надають піджаку різноманітності та забезпечують можливість творчого експерименту. Обидва елементи вбрання об'єднуються в одному стилі, де витонченість і андеграундна естетика зливаються в особливий синтез. Образ стане вибором для тих, хто проявляє індивідуальність та вишуканість у своєму стилі.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Чорна сукня-максі Palmi створює елегантний та вишуканий образ. Модель бренду Jacquemus поєднує в собі стиль та витонченість, стаючи ідеальним варіантом для особливих подій та важливих моментів у вашому житті. Деталі сукні привертають увагу оточуючих. Завдяки своєму дизайну модель Palmi стане не лише чудовою інвестицією в гардероб, але й втіленням вашого власного неповторного стилю.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

Сукня Jacquemus, Sohorooms. Сережки зі смарагдами і діамантами Imperial collection, Fabergé. Каблучка зі смарагдом і діамантами Imperial collection, Fabergé. Кольє зі смарагдами і діамантами-Imperial collection, Fabergé. 

Локація: M1 Club Hotel - культовий дизайн-готель Одеси. Сучасна архітектура в стилі лофт у поєднанні з технологічними елементами інтерʼєру та природними матеріалами створюють особливий нон-конформістський стиль клубного дизайн-готелю.

 

Фотограф: Єлизавета Глухова
Ретуш: Єлизавета Цибанєва
Відеограф: Степан Міщенко
Ювелірний стиліст: Марія Малецька
Стилізація образів: бутики SOHOROOMS, FACE
Продакшн/кастинг: KATANA MEDIA GROUP
Керівник агенства, організатор: Надія Шершун
Асистент: Анастасія Камєліна
Мейк-ап і зачіска: Ганна Мараховська, Єлизавета Грибачова
Модель: Ніколь Хелемська

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).