ХО-ХО: звабливі образи від українських брендів для зустрічі Дня всіх закоханих

Тренды
06.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Що одягнути та що подарувати коханій
ПОДЕЛИТЬСЯ

Незалежно від того, як проходитиме свято 14-го лютого для вас, не варто нівелювати важливість приводу красиво одягнутися, приділити час собі та своїм почуттям. Романтичне побачення з партнером чи затишний вечір наодинці — уявіть себе головною героїнею ромкому та зробіть вибір на користь «найкращого» вбрання. Редакція L’Officiel Online зібрала образи від чотирьох українських брендів, які стануть вдалим подарунком до Дня всіх закоханих.

be:POSH

 

POSH розкриває фемінність через призму своєї нової колекції «Магічна Мить». Be:posh — це бренд одягу для жінок, які хочуть відчувати себе особливими в будь-яких обставинах. Дівчина у сукнях be:POSH — це символ вільності та внутрішньої свободи. Бренд, створений українками, тому має український волелюбний характер.

«Ми переконані, що, незважаючи на будь-які обставини, світові кризи, конфлікти та побутові негаразди, жінка завжди залишається вишуканою та чарівною. Наші речі створені з любов’ю та жагою до життя. Краса мусить перемогти й врятувати цей світ», — ділиться бренд.  

Колекція «Магічна мить» натхненна героїчним духом. У ній представлені сукні, створені для тих, хто вірить у магію кожної миті життя. Кожна деталь одягу втілює в собі силу, вишуканість, незламність і непереможність справжньої героїні: від сміливих акцентів до магічних квітів та стрічок. Образи з колекції представлені в головних кольорах Дня закоханих — пристрасному червоному, вишуканому чорному, елегантному ivory та інших. 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

APILAT LINGERIE

APILAT — це сімейний бренд білизни, заснований у 2015 році двома сестрами, Галиною та Любов’ю. Захоплюючись стилем Оld Hollywood, вони створили свою першу колекцію, з якої все почалось. Зараз географія бренду з кожним роком розширюється. APILAT вже співпрацював з такими відомими особистостями, як Памела Андерсон, Тіна Кароль та Бреша Вебб.

Нова колекція піжам бренду APILAT поєднує в собі вишуканість і комфорт, що стане особливо доречним до прийдешнього свята. Натуральний шовк, тонке мереживо та елементи ручної вишивки — все це перетворює білизну на невеличкий витвір мистецтва. Вироби бренду створені так, що їх можна міксувати між собою, створюючи свій унікальний образ. Для поціновувачів білизняного стилю також можна поєднувати шовкові кардигани чи штани з боа зі звичайними речами, експериментуючи з повсякденним луком.

У APILAT можна знайти не лише піжами, а також будуарні сукні з неповторним шармом. Кожен виріб поєднує в собі витонченість та турботу, створюючи винятково впевнений образ. 

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

DSM LINGERIE

DsM lingerie — це втілення мрії молодої пари про створення ідеальної жіночої білизни, яка стане символом сміливості та самовираження. DsM lingerie використовує тільки високоякісні та приємні на дотик матеріали, забезпечуючи ідеальну посадку. Філософія бренду полягає в тому, щоб кожна жінка відчувала себе особливою, впевненою та привабливою.

DsM lingerie — синтез стилю, привабливості та ніжності, створений з думкою про жіночність. У пошуку ідеального подарунку для коханої себе зверніть увагу на червоні та чорні комплекти, доповнені поясом та панчохами.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ

FICHI

Плекати любов до себе чи ділитися нею, святкувати день закоханих в обіймах коханої людини чи наодинці. Експериментувати, бути спокусливою, жіночною, стриманою чи грайливою. Обирати, вільно проявлятися, врізатися в пам’ять. Дозволити собі будь-який варіант, адже ви найголовніша людина в своєму житті.

«Кохання, не потребує конкретного дня та приводу, воно існує завжди і в першу чергу це кохання жінки до самої себе, її бажання обирати», — ділиться з L’Officiel Online дизайнерка бренду FICHI Аліна Лещенко.

У тематичній підбірці бренду FICHI до дня всіх закоханих представлений універсальний одяг, що має свої цікаві деталі. Так, червона сукня виготовлена вручну з натурального шовку з необробленим краєм, оздобленим шифоновою тасьмою-«тінню», а жакет з натуральної шерсті і пір’яною хустинкою, що застібається на один або два борти, дає змогу обирати настрій образу та створювати різні силуети. Сатиновий костюм в піжамному стилі, блуза з пір’ям та головний елемент колекції — FICHI PARTY BAG, сумочка з сатину, оздоблена пір’ям та кристалами.

01 00
ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).