Як зустріти День усіх закоханих у стилі героїнь серіалу «Секс і місто»

ПОДЕЛИТЬСЯ
Вечеря з «чоловіком мрії» чи незаплановане побачення в барі?
ПОДЕЛИТЬСЯ

Складаючи плани для святкування прийдешнього 14-го лютого, редакція L’Officiel Online знайшла натхнення в «вічному» — серіалі «Секс і місто». Як би Керрі Бредшоу провела свій День всіх закоханих? Впевнені, це точно було б романтичне побачення з містером Бігом. Як щодо інших героїнь? Їх різний характер і стиль життя будує кардинально відмінні плани. Нижче ми фантазуємо на тему того, як би героїні культового шоу святкували День Святого Валентина — і водночас ділимося ідеями з вами.

В образі Керрі Бредшоу

Як не дивно, для ексцентричної Керрі складно уявити кращі плани до 14-го лютого, ніж проста та романтична вечеря з містером Бігом. «Чоловік мрії», смачні страви та розставленні в кімнаті свічки — у таких обставинах варто говорити про свої трепетні почуття.

Якщо така ідея святкування приваблює і вас, окрему увагу зверніть на вибір напоїв. Легке та освіжаюче напівсолодке ігристе вино Latinium Sparkling з фруктовими та квітковими відтінками в ароматі має ніжний і збалансований смак, який підкреслить чарівність моменту. Напій відмінно підходить як аперитив, а також в поєднанні з легкими стравами.

В образі Саманти Джонс

Вільність, незатійливість, розкутість в ідеях та почуттях якнайкраще характеризують Саманту Джонс. Гадаємо, місцем для святкування Дня всіх закоханих героїня обрала б стильний бар, одягнувши для такої події червону сукню-комбінацію на тонких бретелях. Залишається лише здогадуватися, як закінчиться цей вечір. Проте знаючи характер Саманти, таке святкування можна буде ще довго обговорювати з подругами.

Ніщо не заважає нам брати приклад зі сміливої Джонс. Чуттєвість святкування відображатиме солодкувате, ароматне, приємне та легке вино Latinium Gewurztraminer з нотами чайної троянди, екзотичних фруктів та цитрусів.

В образі Міранди Гоббс

«Я хочу насолоджуватися своїм успіхом, а не просити вибачення за нього», — говорила Міранда Гоббс у серіалі «Секс і місто». У вирії кар’єрних досягнень важко приділити час собі. Здається, навіть День усіх закоханих Міранда святкуватиме навколо робочих паперів, і в цьому матиме свій шарм.

Якщо дедлайни не дають змоги відволіктися на святкування, влаштуйте затишне побачення наодинці з собою. Доповніть свій вечір легким ігристим напівсухим вином, виготовленим з білих сортів винограду. Latinium Breeze відрізнятиметься ніжним світло-солом'яним кольором та ароматом зеленого яблука.

В образі Шарлотти Йорк

Похід до картинної галереї, театру чи опери — Шарлотта Йорк точно знає, як вишукано провести будь-яке свято. Надихайтеся прикладом героїні серіалу «Секс і місто» та бронюйте квитки на виставу, яку так довго мріяли відвідати.

Для класичного святкування 14-го лютого пасуватиме тихе вино сорту Ріслінг від ТМ Latinium. Ароматне, з відтінками різноманітних цитрусових та яскравими нотками дюшесу та яблук — келих цього вина від Latinium відобразить доречну консервативність вашого вибору.

 

Реклама.

НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я. 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).