Слухаємо: Бейонсе дебютує два нових треки після Super Bowl

Новини
12.02.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Довгоочікувана друга частина альбому Renaissance
ПОДЕЛИТЬСЯ

Вчора, 11 лютого, на фінальній грі американського Супербоул Бейонсе намагалася «зламати інтернет». З’явившись у рекламі телекомунікаційної компанії Verizon, вона приймає виклик «перевантажити» мобільний зв’язок 5G. У межах відео вона зазначила: «Гаразд, вони готові. Увімкніть нову музику». Уже цієї ночі співачка представила два нових треки — Texas Hold 'Em і 16 carriages.

Обидві композиції увійдуть до альбому з кантрі-тематикою Renaissance Act II, що вийде 29 березня. Пісня Texas Hold 'Em відсилає нас до батьківщини співачки, її рідного міста Х’юстон у штаті Техас. Вона також створена за участі музикантки Ріаннон Ґіденс, яка працює в жанрах кантрі, блюзу й фольку. Композиція також стала дослідженням життя Бейонсе в Х’юстоні із запальними танцями в барах під час спеки.

Інший трек 16 carriages — це надзвичайно особиста балада про пережитий досвід співачки. У ній виконавиця ділиться, наскільки складним був початок її кар’єри в ранньому віці, говорить про те, як її батько зраджував матері, бажання бачитися з дітьми частіше, а також про постійну роботу з ранку до вечора. «У п'ятнадцять років невинність пішла в небуття», — співає вона. «Довелося піклуватися про дім в ранньому віці». 

Читайте також: Ще один зірковий бренд: Бейонсе анонсувала вихід лінійки для догляду за волоссям.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).