Вперше за вісімдесят років: Céline запускає б’юті-лінійку

Новини
14.03.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Новинки були продемонстровані під час показу
ПОДЕЛИТЬСЯ

Креативний директор Еді Сліман продовжує розширювати всесвіт Céline в б’юті-напрямі. У 2019 році дизайнер на чолі модного дому відновив лінійку ароматів, представивши Haute Parfumerie. Водночас тепер Céline анонсує запуск першої у своїй історії б’юті-лінійки під назвою Céline Beauty. 

Дебютний анонсований продукт Céline Beauty — червона помада Rouge Triomphe, що буде представлена вже цієї осені. Класичний з атласним покриттям, цей б’юті-продукт оформлений у золотий футляр із монограмою дому. Заразом вся серія Le Rouge Céline з 15 відтінків дебютує в січні 2025 року. 

Як заявили в Céline, щосезону дім презентуватиме нові б’юті-колекції, до яких увійдуть бальзами для губ, туш для вій, розсипчасті пудри та рум'яна, лаки для нігтів, а також олівці для очей. 

Новини про запуск б’юті-лінійки з’явилися після презентації колекції Céline осінь-зима 2024, що була показана поза межами Тижнів моди та у форматі фільму. Макіяж моделей складався з відтінку помади La Peau Nue, одного з майбутньої лінійки Le Rouge Céline

Читайте також: Смілива краса: 5 найбільших б’юті-трендів цього фешн-місяця. 

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).