Як технологічна зубна щітка впливає на стан зубів та ротової порожнини

ПОДЕЛИТЬСЯ
Попередити та запобігти
ПОДЕЛИТЬСЯ

Підбір девайсів для догляду за ротовою порожниною дуже важливий і відповідальніший процес, ніж вибір косметичних продуктів. Піклування про здоров’я починається з правильного підходу до проведення щоденної, вже звичної для нас рутини. Додавання ефективних девайсів для догляду за зубами покращує стан ротової порожнини та запобігає появі нальоту та карієсу. Як вибрати зубну щітку, яка відповідає всім рекомендаціям стоматологів, розповідає L’Officiel Online.

Сучасна електрична зубна щітка має бути технологічною. Це спрощує процес догляду та робить його більш ефективним. Звукова електрична щітка Philips Sonicare 9900 Prestige оснащена інноваційними технологіями, які підлаштовуються під ваш стиль чищення та забезпечують кращий результат.

Завдяки технології SenseIQ зі штучним інтелектом ви можете насолоджуватися легким доглядом, адже в щітку вбудовані спеціальні сенсори, які під час чищення сканують ротову порожнину 100 разів за секунду. Мікропроцесор, убудований у ручку щітки, аналізує дані, отримані з сенсорів, миттєво реагуючи на зміни завдяки штучному інтелекту.

Серед інших технологічних особливостей щітки:

  • Універсальна насадка A3 Premium All-in-One: чистіть  без компромісів із допомогою універсальної насадки для щітки A3 Premium All-in-One. Її щетинки розташовані під кутом і знімають до 20 разів більше нальоту навіть у важкодоступних зонах*. Трикутні кінчики усувають до 100 % більше потемніння всього за два дні***. А більша довжина щетинок дасть вам змогу зробити ясна до 15 разів більш здоровими всього за два тижні**.
  • Звукова технологія: електрична зубна щітка Philips Sonicare 9900 Prestige здійснює до 62000 рухів щетинок за хвилину, а динамічний рух рідини допомагає очистити навіть важкодоступні зони.
  • Функція BrushSync™: з огляду на те, що через три місяці використання насадки демонструють меншу ефективність, спеціальна функція повідомить вам про необхідність зміни.
  • Персональні рекомендації: у мобільному застосунку ви зможете отримувати персональні рекомендації, створені відповідно до індивідуальних особливостей вашого стилю чищення, що дозволяє удосконалити процес.

Звукова електрична щітка Philips Sonicare 9900 Prestige здіснює вимітальні рухи, які рекомендуються стоматологами. Правильна технологія чищення зубів покращує кровообіг ясен та живлення зубів, зменшує кількість зубного нальоту, знижує кровоточивість ясен і зменшує ознаки запалення ясен у домашніх умовах.

«Ми вже знаємо, що деякі мікроорганізми, які знаходяться в порожнині рота є корисними для нашого організму. Вони приймають участь в захисті слизової оболонки порожнини рота, у початкових етапах засвоєння їжі. Також є  шкідливі мікроорганізми, які викликають запалення ясен,  руйнування зубів. Саме патогенні бактерії утворюють біоплівку на поверхні зубів і прибрати її можна тільки механічно. Ефективно та якісно справитися з цією задачею та забезпечити здоров’я зубів та ясен, не прикладаючи великих зусиль, допомагають сучасні електричні зубні щітки. Вибір стоматологів світу №1 – зубні щітки зі звуковою технологією Philips Sonicare», - розповідає лікар. 

Звукова електрична щітка Philips Sonicare 9900 Prestige має стильний та ергономічний дизайн. Такий девайс легко вписується в інтер’єр будь-якої ванної кімнати. Крім того, зубну щітку легко брати з собою в подорожі завдяки зручному та елегантному дорожньому футляру (у лімітованій версії - доповнений квітами сакури або листям ґінкго). Вбудований роз'єм USB-C і кабель заряджання USB допоможуть легко заряджати зубну щітку, не витягуючи її з футляра, а для домашнього використання можна застосовувати лаконічну станцію для підзарядки.

 

«Під час користування зубною щіткою Philips Sonicare  9900 Prestige з насадкою A3 Premium All-in-One видаляється до 20 разів більше нальоту навіть у важкодоступних місцях. І, як результат, зуби стають білішими вже за два дні, бо видаляються плями з їх поверхні, а ясна за два тижні стають здоровішими, бо зникає їх кровоточивість», - ділиться Світлана Хлєбас.

 

* у порівнянні зі звичайною зубною щіткою

** на основі лабораторних тестувань у порівнянні зі звичайною зубною щіткою

*** у разі використання двічі на день протягом двох хвилин у стандартному режим 

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).