Комфотний ритуал: правила безпечного та м'якого гоління від експертів бренду Fler

ПОДЕЛИТЬСЯ
ПОДЕЛИТЬСЯ

У сучасному світі видалення волосся – це особисте рішення кожного. Чи то ноги, чи то бікіні, чи то пахви: кожен має бути вільним у виборі того, у який спосіб доглядати та турбуватися про себе. Гоління бритвою, наприклад, обов’язково має бути безпечним і м’яким, а завдяки правильно підібраним продуктами такий ритуал стає набагато простішим та не шкодить шкірі, а навпаки – доглядає за нею. Редакція L’Officiel Online разом з експертами італійського бренду Fler підготували гід, який допоможе покращити враження від гоління.  

Як підготувати шкіру

Правила безпечного гоління є важливим елементом догляду за шкірою та забезпечення комфорту під час процедури. Перш ніж почати гоління, важливо підготувати шкіру. Найкраще голитися під час душу, коли волосся стає м'якішим, що допомагає розкрити пори та зробити гоління більш ефективним.

Правила м’якого гоління

Вибір правильної бритви може значно покращити ваш досвід гоління. Використовуйте виключно чисту та гостру бритву, аби уникнути подряпин, висипів, подразнень та інфекцій. Голіться в напрямку росту волосся – таке правило важливе для володарок усіх типів шкіри, особливо чутливої.

Набір The Razor Starter Set від бренду Fler дозволяє забезпечити м’яке та ніжне гоління завдяки картриджу з п’ятьма гострими лезами, виготовленими зі шведської нержавіючої сталі, та змащувальній смужці, збагаченою екстрактом алое вера, олією жожоба та вітаміном Е. Технологія Rola-Tek, якою оснащена бритва, є системою направлення лез, яка перетворює тертя на плавне ковзання, і яка ефективно справляється з різноманітними типами волосся. Ця технологія зменшує дискомфорт від гоління, забезпечуючи більш гладкий і комфортний процес без подразнення.

Разом з таким набором від Fler гоління перетворюється на приємний ритуал – також завдяки стильному дизайну та зручній алюмінієвій ручці. До комплекту входять настінний тримач для зручного зберігання та економії простору та два змінних картриджа у комплекті.

Після кожного використання промивайте бритву теплою водою та видаляйте залишки волосся. Це допоможе підтримувати гігієну та продовжити термін її використання.

Вибір засобу для гоління – не менш важливий процес. В асортименті бренду Fler представлені муси з кокосовою олією або з екстрактом моркви та олією ши. Засоби розроблені спеціально для гоління бритвою, аби забезпечити приємне та ніжне ковзання по тілу, заспокоюючи шкіру та не викликаючи подразнень та почервонінь. Продукти турбуються про шкіру та м’яко зволожують її завдяки комплексу корисних компонентів.

Засоби для догляду за тілом

Зволоження та заспокоєння шкіри після гоління – обов’язкова частина рутини. Наприклад, засіб Hoily Drops створений спеціально для усунення подразнення після депіляції та запобігання появі врослих волосків. Рукавиця для пілінгу допомагає очистити пори та шкіру від ороговілого шару, а олія від врослих волосків заспокоює, пом'якшує та робить шкіру гладенькою і шовковистою без відчуття жирності.

Мус Fresh Glow швидко вбирається та забезпечує зволоження і сяйво шкіри. Продукт м’яко стимулює мікроциркуляцію та сприяє поглинанню активних інгредієнтів. Крім того, це ідеальний засіб після засмаги та перебування на сонці – він дає відчуття свіжості, полегшення, пом'якшує та заспокоює шкіру.

Лосьйон для тіла Slow it Down зволожує шкіру, робить її м’якою та ніжною, а також допомагає уповільнити ріст волосся.

Дотримуючись таких порад, ви зможете голити шкіру безпечно та ефективно, отримуючи гладку та доглянуту шкіру без подразнень.

 

Fler – італійський бренд з колекцією засобів для гоління та догляду за шкірою, які підходять для всіх типів шкіри та волосся. Бренд постійно шукає нові шляхи вдосконалення своєї продукції та її формул. Кожен крок, починаючи від інгредієнтів і закінчуючи виробництвом, опрацьовується в найдрібніших деталях, щоб запропонувати вам продукцію найвищої якості, з урахуванням відповідального використання ресурсів.

Fler не використовує парабени, сульфати або хімічні речовини, а також не проводить тестування на тваринах.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).