Прямо з небес: світло-блакитний — найтрендовіший колір цієї весни

Тренды
06.05.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Ніжний і романтичний
ПОДЕЛИТЬСЯ

Попри популярність різких і сміливих кольорів, цієї весни й літа фешн-індустрія обрала ще одного фаворита. Знайомтесь, світло-блакитний — відтінок, що захопив колекції головних гравців індустрії, як-от Prada, Versace, Gucci, Balmain, Givenchy та численних інших. Ніжний і романтичний, цей колір стане чудовим компаньйоном в образі для побачення чи сонячних прогулянок. Від монохромних до акцентних стилізацій — L’Officiel Online зібрав найкращі дизайнерські образи в світло-блакитному, які стануть натхненням у сезоні весна-літо 2024.

Fendi весна-літо 2024

Якщо ви перебуваєте в пошуку романтичного, легкого ансамблю, то світло-блакитний монохромний образ — саме те, що потрібно. Це, зокрема, доводить стилізація від Versace. В образі від італійського модного дому спідничний комплект у шаховий принт був поєднаний із білими мюлями на підборах й сумкою. 

Цю колірну комбінацію варто взяти до уваги: світло-небесний у тандемі з білим створює вишуканий і ніжний ефект. До цього прийому вдалися й Tod’s, на подіумі яких з’явилися мінімалістична приталена сукня та туфлі-човники в цих же відтінках. Інший приклад монохромного світло-блакитного образу продемонстрували в американському бренді Staud разом з топом і штанами палацо. 

Staud весна-літо 2024, Versace весна-літо 2024, Tod’s весна-літо 2024

Традиційно світло-блакитний асоціюється з м'якістю й спокоєм, що робить цей колір ідеальним для невимушених, проте ефектних вечірніх виходів. Це якнайкраще ілюструє віральна й вишукана сукня Prada з тонкої органзи та ґазару, яка отримала назву «медуза», адже відтворює рух тканини під водою. У Stella McCartney для прихильниць костюмів представили не менш розкішний ансамбль, якому святковості додають блискучі сережки-підвіски. Якщо ж ви бажаєте поекспериментувати з поєднанням кольорів, натхненням стане колекція Fendi, де жовтогарячий і помаранчевий гармонійно комбінували зі світло-блакитним.

Fendi весна-літо 2024, Stella McCartney весна-літо 2024, Prada весна-літо 2024

Світло-блакитний, що випромінює ніжність, стане також ідеальним доповненням повсякденного гардероба, як підтверджують подіуми. Так, у Proenza Schouler презентували повсякденний і вигадливий ансамбль із блейзером та штанами в цьому відтінку. Водночас для більш спекотної пори актуальним виступає образ від Alberta Ferretti, де світло-блакитний топ у смужку скомбінований із вільним низом на низькій посадці. До тандему стильних і легких ансамблів приєднується також Gucci з довжиною міні, лоферами на високій платформі та масивними золотими сережками-конго.

Alberta Ferretti весна-літо 2024, Gucci весна-літо 2024, Proenza Schouler весна-літо 2024

Читайте також: 5 моделей босоніжок, які варті уваги в сезоні весна-літо 2024

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).