Вайнона Райдер стала обличчям весінньої коллекції макіяжу Marc Jacobs

Новости
08.12.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Після недавньої появи Вайнони Райдер в осінній рекламній кампанії бренду Marc Jacobs ми знову бачимо акторку у зйомці відомого бренду, але вже в якості амбасадора нової бьюті-колекції. На фотографії, створеній фотографом Девідом Сімсом, Райдер позує з елегантним макіяжем cat eyes та нюдовой помадою. Над створенням образу працювала команда на чолі з візіжистом Діаною Кендал, стилістом Кеті

ПОДЕЛИТЬСЯ

Winona-Ryder-Marc-Jacobs-Beauty-Campaign

Після недавньої появи Вайнони Райдер в осінній рекламній кампанії бренду Marc Jacobs ми знову бачимо акторку у зйомці відомого бренду, але вже в якості амбасадора нової бьюті-колекції. На фотографії, створеній фотографом Девідом Сімсом, Райдер позує з елегантним макіяжем cat eyes та нюдовой помадою.

Над створенням образу працювала команда на чолі з візіжистом Діаною Кендал, стилістом Кеті Гранд і перукарем Гвідо Палау. У своєму пості на Instagram Джейкобс зазначив, що образ Вайнони був натхненний одним з його улюблених фільмів «Торік в Марієнбаді» з Дельфін Сейріг в головній ролі .

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).