Лінгвіст заявив, що не можна виправляти граматичні помилки

Новости
05.07.2016
ТЕКСТ: Настя Калита
ПОДЕЛИТЬСЯ

Лінгвіст Олівер Камм випустив особливу книгу «Лихо траплятиметься: непедантичний підхід до англійського слововживання», в якій він стверджує, що треба перестати виправляти граматичні помилки. Головною проблемою автор називає «граматичний вибір слова». Наприклад, якщо та чи інша особа вживає слово не в традиційному значенні, але в більш новому та креативному, то це означає, що воно не обов’язково є

ПОДЕЛИТЬСЯ

Screen Shot 2016-07-05 at 00.58.45

Лінгвіст Олівер Камм випустив особливу книгу «Лихо траплятиметься: непедантичний підхід до англійського слововживання», в якій він стверджує, що треба перестати виправляти граматичні помилки. Головною проблемою автор називає «граматичний вибір слова». Наприклад, якщо та чи інша особа вживає слово не в традиційному значенні, але в більш новому та креативному, то це означає, що воно не обов’язково є неправильним. Так, прислівники наразі є найбільш обговорюваною частиною мови серед знавців мови. Камм наполягає на одному важливому лінгвістичному правилі: слова у сучасному світі мають йти проти меж. Таким чином, мови світу розширятимуться та ставатимуть багатшими.

Screen Shot 2016-07-05 at 00.59.24

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).