Сади Мажорель: Нова колекція Terre Saharienne від YSL Beauté

Новини
12.05.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Марокко — одне з найулюбленіших місць Ів Сен-Лорана. Закоханий у його природу та традиції, він навіть придбав там віллу з «Садом Мажорель», який відомий своєю розкішшю і унікальними рослинами. Cаме ця країна надихнула креативного директора з макіяжу YSL Beauté на створення нової лімітованої колекції Terre Saharienne. Бронзовий пісок, помаранчеве, соковита зелень, вохрове сонце — саме

ПОДЕЛИТЬСЯ

summer1

Марокко — одне з найулюбленіших місць Ів Сен-Лорана. Закоханий у його природу та традиції, він навіть придбав там віллу з «Садом Мажорель», який відомий своєю розкішшю і унікальними рослинами. Cаме ця країна надихнула креативного директора з макіяжу YSL Beauté на створення нової лімітованої колекції Terre Saharienne. Бронзовий пісок, помаранчеве, соковита зелень, вохрове сонце — саме ці відтінки переважають в палітрі нової колекції. До неї входить п’ятикольорова палетка для повік, бронзуюча пудра, блиск для губ і лак для нігтів. Цей набір гарантує природню імітацію засмаги та ефект здорового сяйва. З допомогою нової колекції, залишаючись в місті можна виглядати так, ніби щойно повернулась з Марракешу.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).