Всіма барвами веселки: Dior презентував літню колекцію макіяжу

Новости
28.04.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Для створення літньої колекції макіяжу Dior звернувся до відомої техніки фарбування речей з 60-х — Tie Dye, яка сьогодні знову стає популярною. Dior використав улюблений прийом хіпі і створив колекцію з різних відтінків, котрі добре поєднуються між собою. Одна з головних новинок лінійки — двоколірна помада Dior Addict Tie Dye, яка створює на губах глянцевий блиск. До колекції

ПОДЕЛИТЬСЯ

LookSummer2015_NewNails_F39

Для створення літньої колекції макіяжу Dior звернувся до відомої техніки фарбування речей з 60-х — Tie Dye, яка сьогодні знову стає популярною. Dior використав улюблений прийом хіпі і створив колекцію з різних відтінків, котрі добре поєднуються між собою. Одна з головних новинок лінійки — двоколірна помада Dior Addict Tie Dye, яка створює на губах глянцевий блиск. До колекції увійшли помади яскравих кольорів: бузкового, помаранчевого, рожевого, червоного.

Amb_LookSummer015_DiorAddictTieDye_F39

Бронзуюча пудра Nude Tan з пензлем кабукі випущена у двох відтінках, в кожному з яких чотири кольори — від помаранчевого і яскраво-рожевого до пісочно-бежевого. Є в коллекції і тіні. Палітра 5 Couleurs створює на повіках ефект сонячних відблисків з легким металевим відтінком бронзового кольору. Завершать літній образ від Dior лаки для нігтів. Вони представлені в трьох тонах, а в поєднанні з новим закріплювачем Top Coat Tie Dye лак блищить набагато сильніше.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).