Презентація L’extase Film від Nina Ricci

Новини
14.04.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Якщо хтось думає, що максимальний рiвень пристрасті – це розпуста, то однозначно помиляється. Французька супермодель Летиція Каста  — тому підверждення. Менше, аніж півроку тому на просторах інтернету бренд Nina Ricci презентував кампейн нового аромату L’EXTASE, але на цьому вони не зупинились. Сьогодні дімNina Ricci запропонував всім охочим подивитися фільм L’Extase та завершити палку історію між Летицією і

ПОДЕЛИТЬСЯ

o.31967

Якщо хтось думає, що максимальний рiвень пристрасті – це розпуста, то однозначно помиляється. Французька супермодель Летиція Каста  — тому підверждення. Менше, аніж півроку тому на просторах інтернету бренд Nina Ricci презентував кампейн нового аромату L’EXTASE, але на цьому вони не зупинились. Сьогодні дімNina Ricci запропонував всім охочим подивитися фільм L’Extase та завершити палку історію між Летицією і чарівним незнайомцем під звучання «Give me the reason to love you». Як саме? Дізнайтеся з нового відеоролику аромату Nina Ricci .

10

03

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).