Капсульна колекція суконь Ksenia Schnaider

Новости
22.03.2016
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

З кожним днем ​​на вулиці теплішає, отже настав час змінити сірий зимовий одяг на яскраві сукні, які ідеально підходять для сонячних днів. З нагоди запуску онлайн-магазину бренд Ksenia Schnaider випустив лімітовану капсульну колекцію суконь зі знаковими для бренду принтами. Їх в обмеженій кількості можна придбати в онлайн-сторі на сайті бренду. Важливо, що ці сукні може дозволити собі

ПОДЕЛИТЬСЯ

Снимок экрана 2016-03-22 в 19.40.09

З кожним днем ​​на вулиці теплішає, отже настав час змінити сірий зимовий одяг на яскраві сукні, які ідеально підходять для сонячних днів. З нагоди запуску онлайн-магазину бренд Ksenia Schnaider випустив лімітовану капсульну колекцію суконь зі знаковими для бренду принтами. Їх в обмеженій кількості можна придбати в онлайн-сторі на сайті бренду.

Важливо, що ці сукні може дозволити собі набагато ширша аудиторія. У капсульну колекцію входять кілька моделей – міні та міді, а також з короткими і довгими рукавами. Крім того, на талії є вшитий еластичний пояс, завдяки якому кожна дівчина зможе виглядати красиво і відчувати себе впевненіше.

Обирайте свою сукню від Ksenia Schnaider та приготуйтеся зустрічати весну.

 

 

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).