Dior презентували мультфільм про шахи

Новини
22.03.2016
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Dior опублікували новий рекламний ролик ювелірних виробів з лінії Rose des Vents. Креативний директор прикрас Віктуар де Кастеллан особисто намалювала анімовану версію себе та Крістіана Діора в чарівному анімаційному відео, присвяченому колекції чорно-білих медальйонів. «Я хотіла почати з ідеї виникнення невеликого кулона. Що може бути більш метафоричним, ніж медальйон? Це символ подорожей та амулет, який приносить удачу. І, звісно

ПОДЕЛИТЬСЯ

dior_chess

Dior опублікували новий рекламний ролик ювелірних виробів з лінії Rose des Vents. Креативний директор прикрас Віктуар де Кастеллан особисто намалювала анімовану версію себе та Крістіана Діора в чарівному анімаційному відео, присвяченому колекції чорно-білих медальйонів.

«Я хотіла почати з ідеї виникнення невеликого кулона. Що може бути більш метафоричним, ніж медальйон? Це символ подорожей та амулет, який приносить удачу. І, звісно ж, одним із символів колекції стала троянда, улюблена квітка Діора. В дизайні прихована вся історія Будинку».

Частина колекції Rose des Vents представлена в магазині Dior у Starhill Gallery, в той час як прикраси з оніксу та перламутру потрібно замовляти окремо в офіційних магазинах бренду.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).