Промови, що надихають: Юлія Марушевська

Статьи
24.11.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

«Підтримайте нас, поки не стало запізно» Їй лише 26 років, а вона — керівниця Одеської митниці, помічниця Міхеіла Саакашвілі і улюблениця Президента України. Широкому загалу активістка Євромайдана запам’яталася англомовним відеозверненням «I Am a Ukrainian». До вашої уваги промова на 8 мільйонів переглядів. Юлія Марушевська «Я — українка, живу в столиці, і зараз я у середмісті

ПОДЕЛИТЬСЯ

julia

«Підтримайте нас, поки не стало запізно»

Їй лише 26 років, а вона — керівниця Одеської митниці, помічниця Міхеіла Саакашвілі і улюблениця Президента України. Широкому загалу активістка Євромайдана запам’яталася англомовним відеозверненням «I Am a Ukrainian».

До вашої уваги промова на 8 мільйонів переглядів.

Юлія Марушевська

«Я — українка, живу в столиці, і зараз я у середмісті – на Майдані Незалежності. Я хочу, щоб ви знали, чому тисячі людей з різних країн перебувають зараз на цій вулиці. Ми хочемо бути вільними від диктатури та від політиків, які працюють лише на себе. Вільними від тих, хто готовий стріляти, бити, калічити людей лише для того, щоб зберегти свої гроші, домівки та владу. Я хочу, щоб ці гідні та хоробрі люди, які зараз стоять на Майдані, жили нормальним життям.

julia2

Ми — цивілізована нація, ми більше не в Радянському союзі. Ми не хочемо, щоб наші суди були корумповані. Ми хочемо бути незалежними. Напевно, завтра ми втратимо телефонний або інтернет-зв’язок і залишимося тут сам на сам з міліціонерами. І, може, міліціонери вбиватимуть нас по одному. Тому я прошу вас допомогти нам. Свобода панує в наших серцях і в нашому розумі. А зараз я прохаю вас допомогти побудувати свободу у нашій країні. Розкажіть про нас своїм друзям, рідним, розкажіть своїй державі та, прошу,  постіть це відео у своїх соцмережах. Підтримайте нас, поки не стало запізно.»

Підготувала: Єлизавета Даниловська

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).