Солістка групи Florence + the Machine стане обличчям ювелірної лінії Gucci

Новости
16.02.2016
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Флоренс Велч підписала свій перший контракт з Gucci: нова муза Алессандро Мікеле представлятиме годинники та прикраси італійського бренду. Креативний директор не приховує того, що є великим шанувальником творчості солістки Florence + the Machine і навіть зізнався, що саме пісні Велч надихнули його на створення першої колекції для Gucci. Сама ж Флоренс відзначає, що з нетерпінням

ПОДЕЛИТЬСЯ

Florence Leontine Mary Welch is an English musician, singer, and songwriter. She is best known as the lead vocalist of the indie rock band Florence + the Machine. © Lucia OÕConnor- McCarthy / Evening Standard / eyevine Contact eyevine for more information about using this image: T: +44 (0) 20 8709 8709 E: info@eyevine.com http://www.eyevine.com

Флоренс Велч підписала свій перший контракт з Gucci: нова муза Алессандро Мікеле представлятиме годинники та прикраси італійського бренду. Креативний директор не приховує того, що є великим шанувальником творчості солістки Florence + the Machine і навіть зізнався, що саме пісні Велч надихнули його на створення першої колекції для Gucci. Сама ж Флоренс відзначає, що з нетерпінням чекає на співпрацю — що співачка і продемонструвала, з’явившись на церемонії вручення премії «Ґреммі» у сукні Gucci.

arriving to the 58th Annual Grammy Awards held at Staples Center in Los Angeles, CA. Pictured: Florence Welch

Нагадаємо, що декілька років тому Gucci створювали костюми для світового турне Florence + the Machine: тоді дизайнером бренду була ще Фріда Джанніні.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).