Hope will never be silent: Levi’s присвятили колекцію Гарві Мілку

Новости
09.02.2016
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Гарві Мілк — легенда американської політики та кульутри. За харизмою, сміливістю вчинків і ставленням до важливості громадянських прав його можна порівняти лише з Мартіном Лютером Кінгом. Тільки якщо Кінг був відомий  своєю боротьбою з расизмом, то Мілк захищав права представників сексуальних меншин. В 2008 році Гас Ван Сент зняв художню стрічку про цього відомого громадського

ПОДЕЛИТЬСЯ

page5

Гарві Мілк — легенда американської політики та кульутри. За харизмою, сміливістю вчинків і ставленням до важливості громадянських прав його можна порівняти лише з Мартіном Лютером Кінгом. Тільки якщо Кінг був відомий  своєю боротьбою з расизмом, то Мілк захищав права представників сексуальних меншин. В 2008 році Гас Ван Сент зняв художню стрічку про цього відомого громадського діяча, якою вкотре змусив глядачів захоплюватись особистістю Мілка. За головну роль у цьому фільмі актор Шон Пен отримав «Оскар». Як бачимо, те, що стосується Гарві Мілка, так чи інакше завжди набуває розголосу. Сьогодні ж новиною стало те, що американський лейбл Levi’s  презентував присвячену легендарному політику колекцію «Pride», яку вони створили в співпраці з Фундацією Гарві Мілка. Колекція включає в себе ряд гендерно-нейтральних продуктів, серед яких — футболки, майки, жакети, шорти та головні убори. На цих речах є напис «Hope will never be silent» — «Надія ніколи не буде мовчазною» та символічне зображення скляної банки з молоком.

EN_00944056_0184

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).