Неймовірно, але факт: beauty-процедури, в існування яких важко повірити

Новости beauty
17.11.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Індустрія краси — це не завжди декоративна косметика, приємні spa-послуги і вишуканий make up. Кожен день жінки стикаються з безліччю проблем, пов’язаних з природними процесами у тілі. Пошук ефективних вирішень цих проблем штовхнув людство на безліч винаходів і відкриттів, деякі з яких несподівано виявилися результативними. Ми вирішили зібрати в цьому пості найнеймовірніші beauty-послуги, в існування

ПОДЕЛИТЬСЯ

strange_beauty01

Індустрія краси — це не завжди декоративна косметика, приємні spa-послуги і вишуканий make up. Кожен день жінки стикаються з безліччю проблем, пов’язаних з природними процесами у тілі. Пошук ефективних вирішень цих проблем штовхнув людство на безліч винаходів і відкриттів, деякі з яких несподівано виявилися результативними. Ми вирішили зібрати в цьому пості найнеймовірніші beauty-послуги, в існування і користь яких дійсно складно повірити.

Місячні ванни

Якщо ви гостро відчуваєте на собі зміну циклів місяця, пропонуємо придивитися до спеціальної послуги, що особливо популярна в Мексиці. Саме там, в якості додатку до спа-процедур, клієнтам пропонують долучитися до місячних ванн. Фахівці вибирають правильну фазу місяця, на час якої вам призначаються відповідні спа-процецури, які проводять під місячним світлом. Загадково і красиво, але майже марно.

Вирок:  Ні, ми звичайно ж, не ставимо під сумніви магію зростаючого або спадаючого місяця, але, обираючи між масажем spa-камінням та місячними ваннами, радимо зупинитися на першому.

Змії-масажисти

Гарна новина: люди нарешті знайшли зміям куди більш раціональне застосування, ніж просто тримати їх в тераріумі, чи фотографуватися з ними на пляжі. Погана новина: це застосування — масаж. На одному з Ізраїльских курортів веселу компанію великих і маленьких неотруйних змій використовується для глибокого та легкого масажу. Виявляється, змії «терапевтично рухаються» по плечах, шиї, обличчі, спині, голові і ногах людими, массажуючи та розслабляючи потрібні ділянки тіла.

Вирок: Дуже важко уявити людину, яка зможе повністю розслабитися і віддатися впливу цих холоднокровних. Ми б не змогли.

Lip plumper

Пам’ятаєте дитячу вигадку про те, що за допомогою пилососа можна навчитися цілуватися? Здається, когось із нас багато років не полишала думка про цей маневр, інакше як пояснити появу популярного в мережі пристосування під назвою Lip plumper? Діє він за принципом вакууму, створення якого дозволяє на кілька годин збільшити об’єм губ.

Вирок:  Зараз в мережі активно ведуться справжнісінькі баталії на рахунок безпеки цього пристрою, але ми пропонуємо не ставитися до Lip plumper з особливою серйозністю: результат його дії досить короткочасний, а використовувати свистки щогодини — нереально, тому купувати їх особливого сенсу немає.

Йога сміху

Ви можете зараз просто так сміятися? Ну хоча б посміхнутися, просто спробуйте. Погодьтеся, це приємно. А тепер уявіть, як несамовито смієтеся в якій-небудь ассані — саме так виглядає тренування йоги сміху. У цю методику входять техніки стимулювання сміху, дихальні і легкі фізичні вправи, які породжують природний сміх, підсилюючи ефект при груповому процесі. Сміх швидко знімає напругу в тілі, заряджає позитивними емоціями, допомагає нам розвинути творчі якості, бути відкритими і щасливими в спілкуванні один з одним.

Вирок: Ха-ха-ха.

Флоатінг

Флоатінг — це плавання в спеціально-обладнаній флоат-камері, яка наповнена невеликим шаром розчину солі високої концентрації, підігрітому до температури людського тіла. Людина, потрапляючи в неї, перебуває в стані, схожому на стан невагомості, а повна тиша і відсутність світла занурюють його в транс. Її особливість у тому, що весь цей час тіло людини плаває на поверхні камери, створюючи чудове відчуття паріння. Органи почуттів повністю ізольовані від суєти зовнішнього світу, і у людини настає сенсорна депривація.

Вирок: Хоча за формою флоатінг — пасивна процедура, вона, тим не менш, має потужний ефект відразу на декількох рівнях — фізичному, емоційному, інтелектуальному і духовному.

strange_beauty02

Гольфотерапія

Якщо нам досі не вдалося вас здивувати, то що ви скажете з приводу гольфотерапіі? В якості унікальної spa-послуги вам пропонують масаж, який проводиться за допомогою підігрітих м’ячів для гольфу. Розмір і форма кульки для гольфу зручні для глибокого і точкового пророблення м’язів і біологічно активних точок.

Вирок: На перший погляд може здатися, що ця процедура — лише піар-хід для залучення нових клієнтів, і далеко не найвдаліший, проте фахівці стверджують, що еластичність цих м’ячів дозволяє дістати до найскладніших м’язів організму і зняти з них напругу і, таким чином, підвищити гнучкість тіла.

Равликотерапія

Корисні властивості равликового муцину (слизу) були виявлені випадково, коли працівники ферми в Чилі, де вирощують виноградних равликів Helix Aspersa Muller, помітили, що шкіра їхніх рук залишається м’якою і ніжною, а подряпини швидко гояться. Лабораторні тести підтвердили, що унікальна речовина, що входить до складу муцину, завдяки якому равлик швидко відновлює свою оболонку, містить ідеальний баланс різноманітних корисних речовин. Тут і гліколева кислота з алантоїном, і колаген з еластином, і вітаміни з мінералами.

Вирок: Равлики залишаються живими й, думаємо, натхненними своєю новою місією, тому чом би й ні?

Китайське омоложення вогнем

Цю процедуру ми можемо назвати однією з найнебезпечніших бьюті-процедур у світі. На обличчя, ноги та інші частини тіла наноситься рушник, попередньо змочений у спиртовому розчині, який потім підпалюється — всього на кілька секунд. Фахівці стверджують, що вогняне омоложення знімає втому, прибирає зморшки, стимулює вироблення колагену, вирівнює рельєф шкіри і підвищує її пружність.

Вирок: Come on baby light my fire! У випадку, якщо вас не лякають язики полум’я на вашому обличчі, можемо запевнити, що техніка дійсно працює.

Illumask

 

Illumask — це пристрій, що працює за принципом фототерапії. Його необхідно носити протягом 15 хвилин щодня в домашніх умовах. Існують три види подібних масок: від зморшок, для очей і проти висипань. Цікаво, що маска для лікування висипань була сертифікована та прорекламована таким виданням, як The New York Times. Забивши цю назву у Youtube, ви зможете наочно познайомитись з тим, як проходить і працює ця процедура.

Вирок: Одягаючи маску, ви будете схожі справжнього супергероя. Хіба не мрія? Придивіться до цього новомодного пристрою більш детально.

Маска з власної крові

Як щодо кривавих масок? Пропонуємо спробувати улюблену процедуру Кім Кардашьян, дієвість якої забезпечується пропущеною через спеціальну центрифугу крові, що не тільки збагачує  обличчя корисними речовинами, а й робить його молодшим. Таку маску вводять у шкіру обличчя спеціальними голками, де вона стимулює вироблення колагену і робить шкіру свіжою и підтягнутою.

Вирок: Ця б’юті-процедура нагадує тотальне криваве місиво, але чого не зробиш заради краси.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).