10 найкращих жартів про Pokemon GO від Nintendo 6

Технологии
12.07.2016
ТЕКСТ: Настя Калита
ПОДЕЛИТЬСЯ

Зовсім недавно японська компанія Nintendo 6 випустила додаток Pokemon GO, який за декілька днів став найпопулярнішим у App Store. Гра вийшла для iOS та Android й офіційно доступна в США, Австралії і Новій Зеландії. Програма використовує елементи доповненої реальності: гравці шукають покемонів, які заховані у реальному світі. Телефони повідомляють власникам про те, що поруч захований покемон, за допомогою звукового сигналу і

ПОДЕЛИТЬСЯ

EN_01217818_0032

Зовсім недавно японська компанія Nintendo 6 випустила додаток Pokemon GO, який за декілька днів став найпопулярнішим у App Store. Гра вийшла для iOS та Android й офіційно доступна в США, Австралії і Новій Зеландії. Програма використовує елементи доповненої реальності: гравці шукають покемонів, які заховані у реальному світі. Телефони повідомляють власникам про те, що поруч захований покемон, за допомогою звукового сигналу і вібрації. Мета гри – знаходити і тренувати покемонів, щоб потім брати участь у боях з іншими гравцями.

Screen Shot 2016-07-12 at 12.31.53 1

Деякі гравці в Pokemon GO аж занадто зосереджуються на ігровому процесі та перестають помічати навколишній світ. Один з перших нещасних випадків, пов’язаних з грою, зафіксований у США, де користувач, захопившись, не помітив на шляху канаву, впав і пошкодив ногу. До речі, після випуску акції компанії подорожчали більше ніж на 25 %.

У зв’язку з цим ми зібрали для вас 10 найкращих жартів про Pokemon GO від користувачів Twitter. Адже такий успіх не міг пройти непомітно.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).