What a Lovely Lake: різдвяна колекція Lake studio

Новости
15.12.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Lake studio явно знають наші слабкі місця, тому публікують кампанію своєї капсульної різдвяної колекції, головну роль у якій відвели собакам. Навдивовижу слухняні моделі позують у халатах, сукнях, затишних светрах та капцях, які увійшли в капсулу. Взагалі, головною ідеєю колекції було транслювати настрій та атмосферу домашніх вечірок та різдвяного комфорту: саме тому в ній представлені трикотажні

ПОДЕЛИТЬСЯ

Lake7

Lake studio явно знають наші слабкі місця, тому публікують кампанію своєї капсульної різдвяної колекції, головну роль у якій відвели собакам. Навдивовижу слухняні моделі позують у халатах, сукнях, затишних светрах та капцях, які увійшли в капсулу. Взагалі, головною ідеєю колекції було транслювати настрій та атмосферу домашніх вечірок та різдвяного комфорту: саме тому в ній представлені трикотажні сукні з широкими поясами, подушки з бархату, светри з мохеру. Кожна річ присутня у двох варіантах: трикотажному, на кожен день, та шовковому — більш святкова опція. Палітра – ніжно-рожевий, кремовий, блакитний та чорний кольори.

Старт продажів відбудеться 18 грудня та матиме благодійну складову: 5% від продажів буде спрямовано у фонд “Таблеточки», а 1% — у Гостомельський притулок для тварин.

Lake6

Lake5

Lake4

Lake3

Lake2

Lake1

Lake

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).