Зі смаком до життя: у Львові пройшов перший Mercedes-Benz Hospitality Trip

Новости
17.11.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

П’ятиріччя співпраці компанії «АвтоКапітал», офіційного представництва Daimler AG в Україні і єдиної незалежної премії в галузі гостинності Ukrainian Hospitality Awards, відзначилось народженням спільного проекту Mercedes-Benz Hospitality Trip. Ідеальним майданчиком став Львів з його багатою історичними місцями панорамою: саме там відбувся lifestyle тест-драйв нової моделі Mercedes-Benz GLE Coupe. Основний маршрут передбачав відвідування готелів-номінантів премії та дегустацію меню

ПОДЕЛИТЬСЯ

v0JTjRIl

П’ятиріччя співпраці компанії «АвтоКапітал», офіційного представництва Daimler AG в Україні і єдиної незалежної премії в галузі гостинності Ukrainian Hospitality Awards, відзначилось народженням спільного проекту Mercedes-Benz Hospitality Trip. Ідеальним майданчиком став Львів з його багатою історичними місцями панорамою: саме там відбувся lifestyle тест-драйв нової моделі Mercedes-Benz GLE Coupe. Основний маршрут передбачав відвідування готелів-номінантів премії та дегустацію меню кращих гастрономічних куточків Львова.

«Перший Mercedes-Benz Hospitality Trip, що пройшов у знакових місцях Львова, став початком нової традиції. Адже наш бренд давно вийшов за рамки суто автомобільної діяльності у всьому світі. Mercedes-Benz сьогодні — респектабельна фігура у суспільстві і повноцінний учасник життя своїх власників. Аналогічно розвивається і сегмент гостинності та ресторанного бізнесу, він вдало трансформувався із сервісу в справжню культуру. У майбутньому році ми представимо довгоочікувані автомобільні новинки нашим шанувальникам і вирушимо у ще більш захоплюючий тур. А поки інгредієнти наступної страви від шефа залишаться в таємниці », — резюмує Ярослав Пригара, генеральний директор компанії «АвтоКапітал ».

7035b913e932497f1eb8b6aed8fb92de

Маршрут гастрономічного тест-драйву було пройдено на новій моделі GLE Coupe 350D 4Matic, презентація якої в Україні пройшла у вересні цього року, одночасно зі світовим дебютом на Франкфуртському автосалоні. Бренд Mercedes-Benz показав світові автомобіль в абсолютно новому для себе сегменті:  модифікація має у своєму розпорядженні 249 к.с., які управляються автоматичною трансмісією 9G-Tronic PLUS нового покоління, ряд інноваційних систем безпеки та опцій, які забезпечують небувалий рівень комфорту для SUV-сегмента. Mercedes-Benz GLE Coupe доступний в офіційній дилерській мережі компанії «АвтоКапітал» по всій території України.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).