Benarchy in the UA: лукбук Bevza весна-літо 2016

Новости
27.10.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Зовсім нещодавно ми мали змогу побачити нову колекцію BEVZA в рамках UFW, а зараз у нас з’явився шанс роздивитися її більш детально та прискіпливо вивчити кожен лук: Світлана Бевза презентувала лукбук. Дизайнерка надихалася стилем та творчістю головних персонажів культурної сцени 90-тих років: акторки Вайнони Райдер, співачки Пі Джей Гарві і фотографа Нен Голдін. Їхні елегантні, проте бунтівні образи Світлані досить-таки

ПОДЕЛИТЬСЯ

9.

Зовсім нещодавно ми мали змогу побачити нову колекцію BEVZA в рамках UFW, а зараз у нас з’явився шанс роздивитися її більш детально та прискіпливо вивчити кожен лук: Світлана Бевза презентувала лукбук. Дизайнерка надихалася стилем та творчістю головних персонажів культурної сцени 90-тих років: акторки Вайнони Райдер, співачки Пі Джей Гарві і фотографа Нен Голдін. Їхні елегантні, проте бунтівні образи Світлані досить-таки блискуче вдалось втілити у колекції, в основу якої увійшли тренчкоти, плащі-халати, жакети, сукні з відкритими плечима та знакові для BEVZA білі сукні.

Фотограф: Ксенія Каргіна

Стиліст: Надія Шаповал

Модель: Марфа @Faces

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).