Студія Universal презентує атракціон The Walking Dead

Искусство
15.03.2016
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Якщо ви належите до числа палких прихильників серіалу The Walking Dead, то ми маємо для вас захоплюючі новини цього вівторка: голлівудська кіностудія Universal оголосила про відкриття масштабного атракціону за мотивами улюбленого серіалу, яке відбудеться вже цього літа. «Приготуйтеся до боротьби за виживання, до подорожі у світ, сповнений голодними мерцями», – анонсує подію студія. І хоча атракціон The

ПОДЕЛИТЬСЯ

Original Film Title: THE WALKING DEAD. English Title: THE WALKING DEAD. Film Director: FRANK DARABONT. Year: 2010.

Якщо ви належите до числа палких прихильників серіалу The Walking Dead, то ми маємо для вас захоплюючі новини цього вівторка: голлівудська кіностудія Universal оголосила про відкриття масштабного атракціону за мотивами улюбленого серіалу, яке відбудеться вже цього літа. «Приготуйтеся до боротьби за виживання, до подорожі у світ, сповнений голодними мерцями», – анонсує подію студія. І хоча атракціон The Walking Dead здається куди більш кращою ідеєю, наприклад, до Хелловіну, поціновувачам гострих відчуттів зовсім не доведеться чекати жовтня. Атракціон працюватиме увесь рік і дозволить відвідувачам «пройти шляхом тих, кому вдалося вижити» та, опиняючись у культових ландшафтах, долати перепони, що безперервно виникатимуть на їхньому шляху.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).