Анонс: реліз фільму «Мій король»

Искусство
16.02.2016
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Вісімнадцятого лютого відбудеться прем’єра стрічки «Мій король», головні ролі у якій виконали Венсан Кассель, Луї Гаррель та Емманюель Берко. Фільм розповідає історію Тоні, дівчини, що отримує травму після падіння з лиж та опиняється у реабілітаційному центрі. Знаходячись під доглядом місцевих лікарів, Тоні потрапляє у залежність від постійних уваги та знеболювального. На тлі цих переживань героїня

ПОДЕЛИТЬСЯ

mon_roi_still_01

Вісімнадцятого лютого відбудеться прем’єра стрічки «Мій король», головні ролі у якій виконали Венсан Кассель, Луї Гаррель та Емманюель Берко. Фільм розповідає історію Тоні, дівчини, що отримує травму після падіння з лиж та опиняється у реабілітаційному центрі. Знаходячись під доглядом місцевих лікарів, Тоні потрапляє у залежність від постійних уваги та знеболювального. На тлі цих переживань героїня згадує іншу свою залежність – від чоловіка на ім’я Джорджіо, якого вона колись кохала. Як так склалось, що вона закохалась у нього? Що у ньому особливого? Чому вона втратила розум і повністю підкорилась цій пристрасті? Певно, ці питання кожна дівчина ставила собі хоч раз у житті. Вчимось на прикладі Тоні проходити повне духовне та фізичне відновлення – сьогодні дивимось трейлер, а за два дні побачимось у кінотеатрі.

mon_roi_still_07

mon_roi_still_06

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).