Dreams come true: багатосерійний мультфільм «Хей, Арнольд» стане фільмом

Искусство
24.11.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Якщо вас завжди хвилював неоднозначний кінець сюжетної лінії у культовому мультфільмі 90-х «Хей, Арнольд», що полишив за собою безліч питань, радійте: на них дасть відповідь повнометражний фільм. Канал Nickelodeon обіцяє, що фільм почнеться одразу з того ж моменту, на якому зупинився серіал, отже, ми нарешті дізнаємося, що трапилося з батьками Арнольда та розкриємо таємницю його прізвища Шортмен. Точна

ПОДЕЛИТЬСЯ

277921-hey-arnold

Якщо вас завжди хвилював неоднозначний кінець сюжетної лінії у культовому мультфільмі 90-х «Хей, Арнольд», що полишив за собою безліч питань, радійте: на них дасть відповідь повнометражний фільм.

Канал Nickelodeon обіцяє, що фільм почнеться одразу з того ж моменту, на якому зупинився серіал, отже, ми нарешті дізнаємося, що трапилося з батьками Арнольда та розкриємо таємницю його прізвища Шортмен. Точна дата виходу фільма ще не призначена, але президент з розвитку каналу Nickelodeon Рассел Хікс вважає, що картина приречена на успіх.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).