Рекламна кампанія Ksenia Schnaider, осінь-зима 2015/16

Новости
20.10.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Ксенія Шнайдер презентувала рекламну кампанію осінньо-зимової колекції, що присвячена заробітчанам. Фотограф Інна Франко знімала кампейн на фоні індустріальних пейзажів: на заводі, на парковці та біля гаражів. Основним стилістичний прийомом, використаним на рекламних знімках, стало «розмноження» моделі на картинці. Модель Марина Полканова продемонструвала ключові образи з колекції, що поєднують в собі функціональність та народні мотиви у

ПОДЕЛИТЬСЯ

_MG_6331

Ксенія Шнайдер презентувала рекламну кампанію осінньо-зимової колекції, що присвячена заробітчанам. Фотограф Інна Франко знімала кампейн на фоні індустріальних пейзажів: на заводі, на парковці та біля гаражів. Основним стилістичний прийомом, використаним на рекламних знімках, стало «розмноження» моделі на картинці. Модель Марина Полканова продемонструвала ключові образи з колекції, що поєднують в собі функціональність та народні мотиви у вигляді фірмових діджитал-принтів Ksenia Schnaider.

_MG_6434

_MG_6693

_MG_6902

_MG_6560

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).