Третій вік: благодійний літературний конкурс для бібліофілів

Искусство
11.08.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Книга — це і справді скарб, однак часом це не метафора – дозволити собі нове видання сьогодні може не кожен,  особливо якщо йдеться про пенсіонерів та літніх людей. Аби зробити читання більш доступним для людей старшого віку та не дозволити їм почуватися виключеними із культурного життя міста, в рамках щорічного львівського “Форуму видавців” цієї осені

ПОДЕЛИТЬСЯ

IMG_5717

Книга — це і справді скарб, однак часом це не метафора – дозволити собі нове видання сьогодні може не кожен,  особливо якщо йдеться про пенсіонерів та літніх людей. Аби зробити читання більш доступним для людей старшого віку та не дозволити їм почуватися виключеними із культурного життя міста, в рамках щорічного львівського “Форуму видавців” цієї осені вже втретє пройде низка благодійних заходів під загальною назвою “Третій вік: задоволення від читання”.

Окрім літературних вечорів, розпродажів та спеціальних знижок, однією із ініціатив є конкурс для книголюбів літнього віку. Організатори пропонують всім охочим від 55 років написати невелике есе про книгу, що має для них особливе значення, або ж розповісти про власну бібліотеку. Жюрі обере пятьох переможців, яким подарують сертифікати по 800 гривень для придбання книжок на книжковому ярмарку. Кожен із них також отримає запрошення на двох осіб на Гала-концерт Форуму, що пройде у Львівській філармонії і де відбудеться офіційне нагородження переможців конкурсу. Єдиними умовами для участі є вік від 55 років та можливість бути присутнім на Форумі видавців 10-13 вересня. Есе приймаються до четвертого вересня на електронній пошті [email protected] або ж за адресою: Львів, вул. Шота Руставелі 7, оф. 218, 79005.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).