Більше а ні центу: 50 cent став банкрутом

Искусство
14.07.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Вище кадр з фільму «Розбагатій або помри» про життя Кертіса Джексона (50 cent) в якому він і зіграв головну роль. Не секрет, що його творчість часто апелювала до грошей та матеріального. Творчість-творчістю, але життя це інша реальність. І так склалось, що вчора репер подав заяву про банкрутство. Це відбулось через кілька днів після того, як суддя

ПОДЕЛИТЬСЯ

EN_01067260_3782

Вище кадр з фільму «Розбагатій або помри» про життя Кертіса Джексона (50 cent) в якому він і зіграв головну роль. Не секрет, що його творчість часто апелювала до грошей та матеріального. Творчість-творчістю, але життя це інша реальність. І так склалось, що вчора репер подав заяву про банкрутство. Це відбулось через кілька днів після того, як суддя наказав йому сплатити $ 5 млн за моральний збиток дівчині. Справа в тому, що Кертіс Джексон розмістив в інтернеті її відео сексуального характеру, ще й прокоментував його. Що ж, сподіваємось в погоні за грошима Кертіс не буде слідувати слогану свого автобіографічного фільму.

EN_01174203_0422

 

 

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).