Під грифом «цілком відомо»: душевний ексгібіціонізм відомих людей

Искусство
06.07.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Перш ніж розпочинати читати цей матеріал, ви повинні особисто для себе чітко визначити межі дозволеного й прийняти ту чи іншу сторону. Тому, щоб спростити вам завдання, ми вирішили не ходити далеко і обговорити недавнє хрещення принцеси Шарлотти, підтримати яке, за офіційним запрошенням королівської сім’ї, зібралися сотні британців. Так, ті, хто встиг зайняти перше місце у

ПОДЕЛИТЬСЯ

перисхилтон

Перш ніж розпочинати читати цей матеріал, ви повинні особисто для себе чітко визначити межі дозволеного й прийняти ту чи іншу сторону. Тому, щоб спростити вам завдання, ми вирішили не ходити далеко і обговорити недавнє хрещення принцеси Шарлотти, підтримати яке, за офіційним запрошенням королівської сім’ї, зібралися сотні британців. Так, ті, хто встиг зайняти перше місце у рядах шанувальників, мали шанс подивитись на крихітку до і після здійснення таїнства. Але тут назріває питання, як це таїнство, що споконвіку є закритим обрядом, стало суспільним надбанням та приводом запрошувати десятки сотен гостей? Чи існують у світі публічних людей суто особисті теми, які хочеться не тільки розділити з найближчими, але й зберегти лише для себе, маючи секрети від підданих і шанувальників? Вибираючи життя публічної людини, чи втрачаєш ти автоматично право вибору, чи все-таки маєш шанс пожити таємним життям? Це ми і спробували з’ясувати на прикладі шести відомих історій, коли особисте життя знаменитості з їхньої волі або всупереч їй ставала надбанням громадськості.

Періс Хілтон та домашній порнофільм

Що може бути краще оголених фото знаменитостей? Тільки відео з оголеними знаменитостями. Мабуть, усі пам’ятають гучний скандал в далекому 2006-му, коли колишній коханець спадкоємиці готельної імперії Хілтон Рік Саломон продав одній із порнокомпаній домашнє home video за участю крихітки Періс. Ця ситуація наче вічна суперечка про курку і яйце, адже досі світ так і розділений на два табори: з одного боку ті, що лають негідника Ріка і вбачають у дівчині жертву обставин, з іншого — ті, що бачать у цій історії ніщо інше, як піар і спрагу підзаробити. Що стосується нас, ми схиляємося до армії скептиків, яких цікавить, чи варта була гра свічок, адже, якщо вірити пресі, сім’я Хілтон позбавила бунтуючого підлітка спадщини.

Роббі Вільямс і пряма трансляція пологів на YouTube

У часи, коли безповоротна інтеграція приватного життя у соціальне розпестила нас настільки, що про ефект «вау» залишилися лише спогади, Роббі Вільямсу все-таки вдалося здивувати світ. Але не стільки новиною про народження сина і його першими селфі (кого цим здивуєш?), як прямою трансляцією його народження. Користуючись нагодою, співак попутно записав кілька відео переймів своєї дружини Айди Філд, на яких вони разом намагаються впоратися з довгим очікуванням початку пологів за допомогою співу і танців. Звичайно ж, Роббі не міг не заспівати щось із «свого», закликаючи фанатів розділити з ними цей прекрасний момент. Так все і тривало, поки Аїда не попросила його замовкнути.

Адель і зіпсований момент радості від першої прогулянки сина

Singer Adele arrives for the Golden Globe Awards in Beverly Hills on January 13, 2013. AFP PHOTO / Frederic J. BROWN

Випадки, коли люди діляться найбільш особистим і навіть інтимним у соцмережах, вже не дикість, а в якійсь мірі навіть необхідність, але тільки не для співачки Адель. «Я не хотіла, щоб мій син став надбанням громадськості, а настільки важливі для дитини спогади про першу прогулянку і похід в ясла були зіпсовані папараці», — ділиться вона з пресою за допомогою свого адвоката Дженні Афіа. Але не поспішайте засмучуватися через малюка, ми недаремно згадали про адвоката. Справа в тім, що ця історія закінчилася саме в суді чималою компенсацією за нахабне вторгнення фотографів в ніжний і безтурботний світ його дитинства.

Кейт Мосс та її кокаїновий курйоз

кейт мосс (1)

Ця історія зі світлиною, на якій славнозвісна модель Кейт Мосс нюхає кокаїн, відмінно би вписалася у 90-ті, коли «героїновий шик» надавав якусь декадентську чарівність тому, що відбувалось на подіумі. І це той рідкісний випадок, коли вторгнення виявилося доречним: скандал і його наслідки у вигляді розірваних контрактів з крупними агентствами та брендами, привели Мосс до численних спроб ступити на шлях істинний.

Хрещення близнюків князя Альбера II і княгині Шарлен online

Один з найцінніших уроків Будди говорить про те, що щастя не стає менше, коли їм ділишся. Напевно, саме за таким принципом живуть князь Альбер II і княгиня Шарлен, адже тільки так можна пояснити той факт, що за таїнством хрещення їх близнюків могли стежити не тільки найближчі, але і всі піддані Монако. Пряма трансляція велася по декількох каналах, на офіційній сторінці королівської сім’ї на Facebook, а також на великому плазмовому екрані, встановленому на головній площі. Незважаючи на те, що немовлята поводилися тихо і спокійно, як і личить майбутнім монархам, ми сумніваємося, що подібна увага їм необхідна.

Трагічна смерть Леді Ді

леди ди

Ця підбірка була б неповною без згадки про трагічну смерть загальної улюблениці принцеси Діани. Сумна історія про відчайдушне бажання приховати особистість свого коханого від папараці, яка закінчилася фатальною аварією, служить нагадуванням про те, що у кожного з нас все-таки є право на особисте життя незалежно від статусу і становища в суспільстві. Леді Ді так само заслуговувала на це право і любов, що обірвалася через надмірну настирлівість і пильну увагу громадськості до всіх закуточків її душі. Звичайно, кожен сам обирає постити щось у мережу чи ні, але згадаймо нещодавній інцидент з дизайнером Марком Джейкобсом. Він випадково опублікував оголене фото в своєму аккаунті Instagram замість того, щоб відправити повідомлення в дайрект. Відомі люди не мають права на помилку: навіть якщо ії можна виправити, швидко натиснувши «delete».

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).