Живий звук: гурт Гапочка відіграє концерт в клубі Atlas

Искусство
13.10.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Гапочка — інді-електронний гурт, який не боїться експериментувати і тішити слухача новими пошуками звучання. Класичний гітарний поп-рок альбом «Етап» 2012 року несподівано змінився електронним мінімалізмом «Electroacoustic» 2014 року. Цьогорічний альбом «Лови Мої Слова» завершив тривалу трансформацію гурту і розставив всі крапки над «і» в сьогоднішньому стилі Гапочки. 1 грудня в клубі Atlas гурт Гапочка відіграє сольний концерт. Окрім виконання

ПОДЕЛИТЬСЯ

AFISHA2

Гапочка — інді-електронний гурт, який не боїться експериментувати і тішити слухача новими пошуками звучання. Класичний гітарний поп-рок альбом «Етап» 2012 року несподівано змінився електронним мінімалізмом «Electroacoustic» 2014 року. Цьогорічний альбом «Лови Мої Слова» завершив тривалу трансформацію гурту і розставив всі крапки над «і» в сьогоднішньому стилі Гапочки.

1 грудня в клубі Atlas гурт Гапочка відіграє сольний концерт. Окрім виконання улюблених композицій, колектив обіцяє здивувати новими треками з майбутнього ЕР. Але головною новиною вечора стане поява на сцені ще одного учасника колективу. «Робота над виходом альбому «Лови Мої Слова» і наступні концерти-презентації нового матеріалу зміцнили нашу впевненість в обраному нами напрямку. Нам було комфортно втрьох створювати і грати музику. Але ми не зупиняємося і хочемо більшого. 1 грудня ми познайомимо наших слухачів з новим учасником гурту, завдяки якому ми сподіваємося ще більше оживити і доповнити своє звучання», — розповідає солістка гурту Катя Гапочка.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).