Пісня дня: Курт Кобейн — «Sappy»

Искусство
06.10.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Не дивлячись на те, що Курт Кобейн помер більш ніж двадцять років тому, а тенденції до естетики «героїнового шику» слабнуть щосезону, лідер культового гурту Nirvana досі залишається одним з найпопулярніших музикантів світу. І, що приємно, він залишив нам у спадок досить-таки багато композицій, реліз яких так і не відбувся, завдяки чому у дискографії Nirvana для

ПОДЕЛИТЬСЯ

kurt

Не дивлячись на те, що Курт Кобейн помер більш ніж двадцять років тому, а тенденції до естетики «героїнового шику» слабнуть щосезону, лідер культового гурту Nirvana досі залишається одним з найпопулярніших музикантів світу. І, що приємно, він залишив нам у спадок досить-таки багато композицій, реліз яких так і не відбувся, завдяки чому у дискографії Nirvana для нас завжди є щось нове.

Kurt Cobain

Нещодавно режисер Брет Морген, що займається зйомками фільму-байопіку про життя Кобейна, анонсував вихід колекції домашніх записів музиканта. Дата релізу – 13 листопада, проте вже сьогодні ми маємо можливість послухати першу з неопублікованих пісень. Композиція Sappy, яку, в принципі, і раніше можна було знайти онлайн, тепер доступна у більш «чистому», якісному вигляді. Лірична, ностальгічна музика, низький голос Кобейна, що пробирає до мурашок, лаконічний перебір акустичної гітари – ідеальний саундтрек осені.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).