Кліп дня: анімаційне відео гурту ТНМК — «Гупало Василь»

Искусство
09.06.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Гурт Танок на майдані Конґо презентував кліп на пісню «Гупало Василь» — перше офіційне анімаційне відео в історії гурту. Презентація відбулася на першому фестивалі популярної культури «Kyiv Comic Con». «Гупало Василь» — сингл з альбому ТНМК «Дзеркало», записаний спільно з дитячим ансамблем «Зернятко» та бандуристом Ярославом Джусем. Головний герой кліпу Гупало Василь — український супергерой, що існує поза

ПОДЕЛИТЬСЯ

2

Гурт Танок на майдані Конґо презентував кліп на пісню «Гупало Василь» — перше офіційне анімаційне відео в історії гурту. Презентація відбулася на першому фестивалі популярної культури «Kyiv Comic Con». «Гупало Василь» — сингл з альбому ТНМК «Дзеркало», записаний спільно з дитячим ансамблем «Зернятко» та бандуристом Ярославом Джусем. Головний герой кліпу Гупало Василь — український супергерой, що існує поза часом та рятує людей в усьому світі. Робота над анімаційним кліпом тривала протягом дев’яти місяців. Фільммейкер Сашко Даниленко намалював для відео більше 80 акварельних малюнків.

«Вихід цього кліпу найкращий подарунком до дня народження гурту», — прокоментував Олег «Фагот» Михайлюта.

1

3

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).