Альбом дня: гурт Bahroma — «ИПИ»

Искусство
19.05.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Український музичний колектив Bahroma презентував новий міні-альбом під назвою «ИПИ». До альбому увійшло п’ять композицій, у тому числі вже відомий шанувальникам сингл «Пока-пора». Саундпродюсером альбому виступив клавішник гурту «Океан Ельзи» Мілош Єліч, робота над «ИПИ» проходила на київських студіях «Lipkyzvukozapys» і «Звукоцех» на кіностудії ім. Довженка і зайняла дев’ять місяців. «ИПИ» стане першим релізом Bahroma на

ПОДЕЛИТЬСЯ

IMG_1655

Український музичний колектив Bahroma презентував новий міні-альбом під назвою «ИПИ». До альбому увійшло п’ять композицій, у тому числі вже відомий шанувальникам сингл «Пока-пора». Саундпродюсером альбому виступив клавішник гурту «Океан Ельзи» Мілош Єліч, робота над «ИПИ» проходила на київських студіях «Lipkyzvukozapys» і «Звукоцех» на кіностудії ім. Довженка і зайняла дев’ять місяців. «ИПИ» стане першим релізом Bahroma на лейблі Enjoy Records, який видає таких артистів, як The Maneken, Jamala і ONUKA.

Bahroma_cover

«Нам вже дуже хотілося представити слухачам нові пісні. Найсвіжіша композиція з «ИПИ» — «Карта Світу». Напевно, саме вона найбільш точно описує дійсність, поточний момент нашого життя. Головний трек альбому — пісня «На глибині», народжувалася найдовше. Ми хотіли домогтися правильного звучання, щоб донести прості, але важливі значення. Це пісня про трьох китів на яких тримається світ — про віру, надію та любов», — говорить про нову роботу фронтмен гурту Роман  Бахарєв.

IMG_1630

Почути нові пісні вживу можна буде вже 21 травня на сольному концерті Bahroma в київському клубі Atlas, а поки можемо послухати альбом на сервісі Soundcloud.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).