Саундтрек дня: новий альбом гурту Гапочка — «Лови мої слова»

Искусство
21.04.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Український гурт Гапочка презентував нову платівку, яка отримала назву «Лови мої слова». До першого за останні три роки альбому гурту увійшло вісім пісень. Сьогодні Гапочка — це інді-електронне тріо, один з унікальних колективів нової ери української музики. «Ви почуєте наш новий настрій та звук. Ці зміни – це не прагнення будь-що досягти ідеалу, а просто

ПОДЕЛИТЬСЯ

0y1lay0AX9k

Український гурт Гапочка презентував нову платівку, яка отримала назву «Лови мої слова». До першого за останні три роки альбому гурту увійшло вісім пісень. Сьогодні Гапочка — це інді-електронне тріо, один з унікальних колективів нової ери української музики. «Ви почуєте наш новий настрій та звук. Ці зміни – це не прагнення будь-що досягти ідеалу, а просто відкриття нових граней у всьому, що мене оточує. Я постійно в пошуку. Все залежить від того, що диктує мені відчуття «тут і зараз». І не тому, що це моя примха, а тому, що я просто не можу інакше», – говорить солістка гурту Катя Гапочка.

e8886797c2622515c55b40420604919c

Офіційна презентація платівки відбудеться на концерті Гапочки 17 травня у клубі Atlas. «Платівка «Лови Мої Слова» про те, що варто бути чесним у почуттях, відкриватися, вільно говорити «люблю», пережити і відпустити, якщо прийде час, якісно змінитися. Багато що залежить від нас і нашої сміливості бути собою. Тільки так ми можемо змінити себе, цей світ і життя на краще», – розповідає про альбом Гапочка.

Концерт гурту також носитиме благодійний характер. Спільна акція з Райффайзен Банком Аваль у співпраці з волонтерською організацією дозволить потрапити на концерт тим, хто побачив війну на власні очі – учасникам АТО, які проходять реабілітацію в госпіталі. Тож слухаємо, розучуємо слова нових пісень та хутчіш купуємо квитки на концерт.

6b0dee8cd709764a6505e1488b9a9588

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).