Кліп дня:
гурт Us — «Last War»

Искусство
14.04.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Молодий київський гурт Us, який виступав на розігріві у виконавця Джей-Джей Йохансона, нещодавно презентував свій дебютний кліп на пісню «Last War». Відео «Last War» являє собою підбірку візуальних образів, зібраних в один емоційний ряд. Кліп протиставляє такі поняття, як війна і мир, які завжди йдуть по Землі десь поруч. «Ролик побудований на протиставленні візуальних символів. У ньому перемішані жахи війни різних

ПОДЕЛИТЬСЯ

USUSUss

Молодий київський гурт Us, який виступав на розігріві у виконавця Джей-Джей Йохансона, нещодавно презентував свій дебютний кліп на пісню «Last War». Відео «Last War» являє собою підбірку візуальних образів, зібраних в один емоційний ряд. Кліп протиставляє такі поняття, як війна і мир, які завжди йдуть по Землі десь поруч.

«Ролик побудований на протиставленні візуальних символів. У ньому перемішані жахи війни різних епох без прив’язки до географії та віросповідання зі щасливими посмішками і яскравими фарбами мирного життя» — говорять музиканти.

US2-740x493

До гурту Us входять три людини – Іван Розін, Макс Смоголь і Олег Тарасенко. Робота над проектом почалася ще в 2013 році, і в даний момент музиканти готові пред’явити перші плоди своєї творчості слухачам. Суть команди Us – це експерименти з музичними стилями і природою звуку – електронного і живого, а також дослідження можливостей голосу як інструменту.

Us-Last-War-klip-official-video-625x417

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).