Допрем’єрний показ фільму «Валеріан і місто тисячі планет» від Lexus

Lifestyle
12.08.2017
Ласкаво просимо до Альфи- місто тисячі планет
ПОДЕЛИТЬСЯ

9 серпня 2017 року Lexus запросив гостей на закритий кінопоказ фільму Люка Бессона «Валеріан і місто тисячі планет», який відбувся в київському кінотеатрі «Оскар» у ТРЦ Gulliver. Гості допрем’єрного показу мали унікальну можливість першими з перших подивитися новий блокбастер від Люка Бессона та поділитися своїми враженнями про фільм.

Спеціально для фільму, зробленого за мотивами популярних у Франції коміксів, знімальна група разом із креативною командою Lexus сконструювали концепт космічного корабля Skyjet. Автори фільму зустрічалися з інженерами Lexus і групою розробників для обговорення втілення фантастичних технологій і сучасних елементів дизайну у фінальному варіанті Skyjet. Цей футуристичний корабель ідеально вписався у вражаючий кіносвіт, створений Люком Бессоном.

Команда творців Skyjet представила своє бачення того, як виглядатиме типовий транспортний засіб у майбутньому через 700 років, коли й розгортаються події фільму. Як результат, до концепту космічного корабля Skyjet було закладено особливе повідомлення: крізь століття бренд Lexus не лише успішно розвиватиметься, а й збереже риси фірмового дизайну. Для створення фінальної версії Skyjet художники фільму та дизайнери Lexus адаптували риси сучасних культових моделей бренду. Остаточний варіант дизайну Skyjet отримав інтерпретацію фірмової веретеноподібної решітки радіатора, що характерна для всіх моделей Lexus.

Ведучим вечора став відомий український кінодіяч Андрій Алферов, який представив гостям Skyjet і розповів про деталі створення фільму «Валеріан і місто тисячі планет». За музичний настрій вечора відповідала DJ Ksenia Palfi.

 

Ksenia Palfi Віктор Правосудов Андрій Алферов Ана Варава Руслан Багінський, Петро Ясинський та Антон Яременко Олексій Прищепа Юрій и Вікі Костів Поліна Неня з дітьми Дмитро Євенко Володимир Подолян Ksenia Palfi Ксенія Єфремова Анна Браженко Константин Путиленко Ладік Костандян Соня Забуга та Лена Лисун Анастасія Єршова Василина Врублевська Олімпія Вайтмусташ Кароліна Ашіон Олексій Нілов Олена Бурба та Валерія Гузема
ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).