Відео дня: Джамала – «Сумую»

Новини
07.09.2017
ПОДЕЛИТЬСЯ
Режисером виступив Ігор Стеколенко
ПОДЕЛИТЬСЯ

7 вересня відбулася прем'єра нового відеокліпу Джамали на композицію «Сумую». Режисером виступив Ігор Стеколенко, який працював над попереднім відео Джамали I Believe in U і зняв більше сотні кліпів для українських і зарубіжних артистів, в тому числі і для таких виконавців, як «Океан Ельзи» і Brutto. Зйомки тривали два дні і проходили в Португалії - в регіоні Алгарве, в Прайя-да-Фалезе в окрузі Албуфейра і в районі Каселі Велья в окрузі Тавіра.

 

Також сьогодні на цифрових платформах відбувся реліз синглу Джамали «Сумую». Крім однойменної композиції, до нього увійшла пісня «Любити». Автором музики і тексту «Сумую» виступила Джамала, музика пісні «Любити» також написана самою співачкою, а текст - спільно з письменницею Вікторією Платовою. У записі пісень нового релізу взяли участь такі відомі музиканти, як клавішник Юхим Чупахін, барабанщик Сергій Балалаєв, бас-гітарист Денис Мороз, трубач Дмитро Бондарєв і гітарист групи «Океан Ельзи» Володимир Опсеніца.

 

 

Сама Джамала так говорить про новий плід творчої праці: «З музичної точки зору сингл «Сумую» - це важливий і незвичайний експеримент. Дуже хотілося зберегти живу іскру та емоцію в піснях. Я трохи втомилася від того, що навколо дуже багато схожої музики. Всі користуються однаковими семплами, музичними бібліотеками, у всіх однакове звучання.

У чому була особливість роботи над цими піснями? Музиканти вперше почули мій демо-запис безпосередньо в студії. Ми почали створювати аранжування практично відразу, після першого прослуховування. Не затирали пісню до дірок, як іноді трапляється, в пошуках потрібного звучання.

Ці пісні, як часто буває, відображають мій внутрішній стан в поточний період. Я дуже люблю Одрі Тоту і фільм «Амелі». Він став класикою в тому числі і тому, що багато дівчат впізнають себе в головній героїні. Вона страшенно романтична і вразлива, з кожної короткої розлуки робить справжню драму. Вона наповнена любов'ю і перебільшує, гіперболізує будь-яку подію особистого життя. «Сумую» якраз про таку «дівчину-Амелі».

У нас були неймовірні зйомки кліпу. Я вдячна Ігорю Стеколенко за оригінальну ідею, за те, що він не став екранізувати текст пісні. Відео про те, що творча людина не може не творити. Неважливо, чи є поряд аудиторія, моя героїня співає заходу і світанку, танцює, знаходиться в пошуку. Її переповнює творчість».

Нагадуємо, минулої неділі Джамала виступила в ефірі шоу «Танці з зірками» і виконала свій попередній сингл I Believe in U.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
ZARINA
Каблучка зі смарагдами в жовтому золоті. Колекція SKIFA
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).